De grote MANNEN van Christian Denis. De 1ste is een 2S2, zonder voorwielaandrijving.De 2e is een 4S2 in bouwuitvoering met winch en zware frontlader. De 3de is een 4R2 met 6 cilinder.De 4de is een 4S2

MAN meerdere

+13
MANAckerdiesel
De grote MANNEN van Christian Denis.
De 1ste is een 2S2, zonder voorwielaandrijving.
De 2e is een 4S2 in bouwuitvoering met winch en zware frontlader. De 3de is een 4R2 met 6 cilinder.
De 4de is een 4S2 met 6 cilinder.
Of MAN daadwerkelijk af fabriek ooit 6-cilinders geplaatst heeft is onduidelijk, maar zeker is wel dat ze bij landbouwmechanisatiebedrijven omgebouwd werden om de tractoren meer vermogen te geven.
+5
kramer
+2
MANAckerdiesel
@kramer volgens de officiële gegevens niet nee.
+2
Kramer U800
@MANAckerdiesel Past die 6 cilinder 1 op 1 tegen het koppelingshuis aan, of moeten er aanpassingen gedaan worden? Die 6 cilinders zijn ook toegepast bij de vrachtwagens van MAN dacht ik.
+5
MANAckerdiesel
@Kramer U800 van hetzelfde type heeft MAN 2, 4 en 6 cilinders gebouwd, deze zijn aan vliegwiel en distributiezijde dus identiek. Om een 6-cilinder te monteren dien je wel een zwaarder carter te maken omdat het carter deel van de constructie van de MAN is. De aandrijfas voor de voorwielen, de motorkap, de stuurstang en de ophangbeugel van de vooras dienen verlengt te worden.
+1
Kramer U800
@MANAckerdiesel Ok dat wist ik niet. Er hoeft dus niet zo veel aangepast worden.
+3
MANAckerdiesel
@Kramer U800 Tegenover de tractoren van tegenwoordig valt het idd goed mee 😉
Kramer U800
@MANAckerdiesel Haha ja dan wel 😉

Reacties

+5
stijn-de-bock
Prachtig
+5
a3vandiejen
Schitterend.
Towaberg
Daar staat mooi spul bij elkaar 🤩

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MAN meerdere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!