Foto van een Deutz D5505 met kuhn fbp 2135 mk2. De weerribben (zie vorige foto profiel) gaf mij zowaar een goed idee. Terug naar de basis en persen met een ligt gewicht.

Deutz D5505

+8
Foto van een Deutz D5505 met kuhn fbp 2135 mk2. De weerribben (zie vorige foto profiel) gaf mij zowaar een goed idee. Terug naar de basis en persen met een ligt gewicht.

Reacties

+2
CaseCS130
Mooie trekker is dit. Hadden jullie gisteren ook een bak regen? Het was goed donker zuidelijk van ons.
+2
@CaseCS130 ja echt een super trekker, bere sterk goed zwaar gebouwd en gewoon een mooi model. De spuie en wax moet er nog even over dan lijkt het heel anders. Maar met dit weer is alles vergooide moeite en er zitten maar 24 uur in een dag.

Ja wij hebben hetzelfde beeld gehad. Alles ging hier of oostelijk of west/zuidelijk om ons heen. Was zelf in de haule bezig maar man man wat een bak water daar… dan waren wij gelukkig.

(klik om te vergroten)

Rond 20:00 savonds
CaseCS130
@Deutz 8006spezial Oh dan viel het bij jullie dus ook mee. Kon aan de lucht wel zien dat het flink eruit kwam verderop. Maar wij hadden maandag, dinsdag en de week ervoor ook al genoeg gehad.
+1
@CaseCS130 jaa aardig geluk gehad. Maar die andere dagen hier idd ook de volle laag. Heb zaterdag nog 6 ha kunnen bemesten waar ganzenschade was. Maar nu is het overal weer 1 groot waterballet…
+1
a3vandiejen
Levert een mooie foto op.
+1
@a3vandiejen bedankt, 130 stond nog voor de mesttank, die moet nog even schoon. Dus met deze de machines er maar even uitgetrokken. De ttv is net wat te lomp voor dit werk
+1
a3vandiejen
@Deutz 8006spezial Ook wel eens leuk hoor zo'n grote pers achter een te kleine trekker.😅👍
+1
@a3vandiejen hebben er ook wel hobbyistisch (hooi) balen mee gereden, is prachtig mooi maar verstand komt met de jaren. Zonder aanhanger rem wordt mij toch wat te link
+1
a3vandiejen
@Deutz 8006spezial Ja dat snap ik hoor.
+1
@Deutz 8006spezial die 130 bevalt stiekemaan nog wel best voor het landwerk zeker? Of is het meer het gemak van niet hoeven omkoppelen?
+2
@ronald-deutz-fahr
Hadden eigenlijk in het voorjaar de 6.31 ook altijd voor de tank staan, of ik moest zeker weten dat ik 30 ha in 1x kon doen. Heb een hekel aan constant omkoppelen voor niks. Ttv heeft geen 1 tank gedaan dit jaar. Na de eerste snee dan mag die weer, comfort is beduidend beter en dat is ook wat waard.

Lijkt heel luxe 2 grote trekkers. Maar als we ze beiden inruilen heb ik nog lang geen nieuwe deutz 6cilinder 6 serie staan, dus hobbel zo wel wat door. Gemak betaald een ander niet voor je

Maar sinds de 130 het 330kg gewichtblok uit de neus heeft en hij goed wakker is, is het toch wel een erg fijne trekker.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D5505 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!