Foto van een Massey Ferguson 3680Laatste hand gelegd. Aanhanger remmen werkten nog niet top en nog wat kleine dingen. Nu staat de combi klaar voor het mooie weer.

Massey Ferguson 3680

+4
jd fan keiendorp
Foto van een Massey Ferguson 3680
Laatste hand gelegd. Aanhanger remmen werkten nog niet top en nog wat kleine dingen. Nu staat de combi klaar voor het mooie weer.

Reacties

+1
hooidonk
Dikke beer, echt een mooie trekker!

Ik begreep dat deze bij dezelfde man weg komt als deze: tractorfan.nl/picture/1564488/…
+2
jd fan keiendorp
@hooidonk ah oké komt die van jou uit Een? Ook mooie trekker .
+3
hooidonk
@jd fan keiendorp
Ja, klopt helemaal.
Mooie omgeving daar!

Ik vind dat die van jou wel echt uitstraling en karakter heeft.
+3
jd fan keiendorp
@hooidonk dat zeker. Hoop wel dat jij meer geluk met je trekker hebt als dat wij gehad hebben… . Hopen dat het nu goed blijft. Tis inderdaad wel een stoer ding om te zien vindt ik
+1
hooidonk
@jd fan keiendorp
Ach, dat is wel balen!
Hopelijk blijft het nu goed gaan.
Kwam dat door z'n woeste verleden, denk je?
Ik zag tussen je foto's dat hij een keer de speedshift er uit gehad heeft. Heb je er daarnaast nog meer problemen mee gehad?
Heeft deze er al veel uren op staan?
+2
jd fan keiendorp
@hooidonk 4wd tandwielen kapot koppeling. Speedshift. Schakelpookmevhanisme Hydrauliek pompen , waren de ergste dingen. Verder ook nog zat dingen bij langs geweest. Straks gehele trekker nieuw 😂. Denk wel dat hij last heeft gehad van z’n hoge pk.s en natuurlijk van een zwaar leven bij een Duitse loonwerker die er vermoedelijk de bult mee heeft aangereden.
hooidonk
@jd fan keiendorp
Goeiedag, dan heb je inmiddels inderdaad weer een nieuwe trekker staan.
Dat zijn ook wel pittige reparaties, qua tijd en geld.
Gelukkig heb je het wel zelf kunnen doen, dacht ik te zien op je foto's?

Gezien z'n verleden, valt het me ergens ook weer mee wat er allemaal heel gebleven is, dan is het ook wel weer degelijke techniek. 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3680 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!