Foto van een Fendt 305 LS Cabrio na restauratie afgelopen winter. Nu de laatste dingen nog, voorspatbordsteunen, spiegelsteunen en laatste deeltjes van de verlichting. Binnenkort zal mijn 304LS jammer

Fendt 305 LS

+4
Fendt_103Luuk
Foto van een Fendt 305 LS Cabrio na restauratie afgelopen winter. Nu de laatste dingen nog, voorspatbordsteunen, spiegelsteunen en laatste deeltjes van de verlichting.
Binnenkort zal mijn 304LS jammer genoeg toch verkocht worden om ruimte te maken in de schuur.

Reacties

+2
g-g
Mooi spul
+5
Mauro.M
Die staat heel mooi. Was de cabine niet meer goed of afgebrand? Vind het mooier met cabine maar soms is die niet meer te redden door een of andere reden.
+3
Fendt_103Luuk
@Mauro.M cabine was alleen met een donor cabine nog te redden. Hij was eigenlijk compleet verrot. Had wat prijzen opgevraagd maar vond ik veel te duur worden. En met een aantal voorbeelden van 300 serie cabrio's dit er van gemaakt. Wel lekker praktisch want je springt er zo op met aan en afkoppelen. En het is een 40 bak en loopt nu 47 met deze banden.
+3
Svendt28
@Fendt_103Luuk Knap werk geleverd!👍
Zal wel zalig zijn om met de komende warme dagen mee rond te toeren zo met die cabrio tegen 47 km/uur.😎
+2
Fendt_103Luuk
@Svendt28 Ja met de warme dagen is dit super lekker. Vandaag was het nog aan de koude kant maar dit mocht de pret niet drukken.
+1
Mauro.M
@Fendt_103Luuk als je 47 rijd zal je wel niet in je t shirt rijden😉😅. Het staat niet mis zonder de cabine en het is idd wel makelijk soms.
+2
Fendt_103Luuk
@Mauro.M nee dan is een t-shirt lekker fris, als de cabine nog te redden was was hij er zeker op gebleven maar was het niet meer waard. Moest er eerst wel aan wennen maar het is echt ideaal zo.
LuftDeutz
@Fendt_103Luuk
Welke maat achterbanden heb je erop liggen? als ik vragen mag.. Ik heb 540/65R34 daar erop.
Fendt_103Luuk
@LuftDeutz dit is 540 65 r38. Poosje aan het zoeken geweest naar zn setje. Eerst al velgen gevonden en laatst een setje achterbanden. Lijken echt super zo. Zelfde hoogte als de 18.4r34 onder mijn 304.
+2
Framos
Projekt geslaagd, zeer mooi geworden 👌 voor mij de dagtopper 👍
jorn-vd-l
@Fendt_103Luuk
Op mooie zomer avonden is het nog wel genieten ook

(klik om te vergroten)

Fendt 308 (ex voerdoseerwagen trekker)
Fendt_103Luuk
@jorn-vd-l kijk ook n leuke trekker zo👌🏼

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 305 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!