Foto van een Fendt graaflaadcombinatie.. Foto is geplaatst door Mengeledriver op 30-08-2008 om 18:45:21, met 7 reacties.

Fendt Graaflaadcombinatie

Mengeledriver
Foto van een Fendt graaflaadcombinatie.

Reacties

fendt fan
Dat is ook niet meer de nieuwste!
Mengeledriver
Nee, dat niet maar wel een bijzondere. Zijn er niet veel van. Er ligt een 4 cilinder luchtgekoelde motor in, fabrikaat onbekend, maar dat zal wel een Deutz zijn. Met 2 van die buizen naast de kop voor de klepstoters.
fendt fan
Ik wist niet dat ze bestonden jammer vind ik wel dat ze in oranje zijn hoeveel pk heeft deze
Mengeledriver
Fendt heeft een Kommunal serie voor alles wat op- of aan de weg werkt. Ik schat dat de TS65 65 pk heeft en de TS80 die zal dan 80 pk hebben? Heb er wel ergens een folder van maar helaas niet hierzo. Die moet ik nog een keer verhuizen.
egesink
Ik, Mengeledriver en haves hebben dit object verplaatst van Tractors Fendt Onbekend naar Tractors Fendt graaflaadcombinatie
bas930
Mooi ding, weer es wat anders van fendt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Graaflaadcombinatie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!