Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met poseren.was opt bedrijf eerder 500m³ kome hakselen, nu even zelf een 80³ gaan hale.

Heizohack Chipper

fendt926-820power
Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met poseren.was opt bedrijf eerder 500m³ kome hakselen, nu even zelf een 80³ gaan hale.

Reacties

janrus
Heizohack wordt gemaakt door heizomat en doet zon'n beetje alles met houtsnippers voor biomassa
fendt926-820power
Ja, da kan, mss gaan ze er zo ook 1 kope opt bedrijf maar dan wel een véééllle grotere, me kraantje erbij, gaan ok nog een minnigraver kopen van 5ton, kunnen dan alle boompies naar de wagen sleuren, de grijper hemme we al, werkt echt nice!! maar nu reed de verrijker er even mee.
Shrekkie
Mooi ding
fendt926-820power
Jah, zeg da wel, we hemme er nog wel gene ma we zijn al vollop bezig me de voorbereidingen, alle machines aankopen enzo, willen het wel goe hebben, gaan een zeer zwaar machien bijkopen.
Shrekkie
Wij draaien ook met een Heizohack..... ook een kraaninvoer. Hoeveel pk moet voor deze chipper??
egesink
Ik heb dit object verplaatst van Machines Onbekend Onbekend (Poseren) naar Machines Heizohack Chipper (Poseren)
fendt926-820power
Jah, hoeveel da weetk nie, ma die was bij ons geweest met een John Deere 7810, en dan zijn kraantje van 8ton en deze hakselaar op een dieplader, moest van Meldert komen(1.3uur rijden) ma ik denk da een trekker van een 160 pk hem ok wel zeker aankan. hem er geen ged8 van. bij elle sta er ne 714 voor zeker of nie.
ik hoop da hij er rap is, nieuw speelgoedje uiproberen, achter de fendt 926, want daar komt die achter, is al voorzien me zo'n omkeer functie. en dan de 820 aan de 3-asser haakarm en rijden maar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Heizohack Chipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!