Foto van een Massey Ferguson 365, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Jeffrey-Deutz op 13-09-2008 om 18:45:11, met 15 reacties.

Massey Ferguson 362

Jeffrey-Deutz
Foto van een Massey Ferguson 365, bezig met poseren.

Reacties

Claasvaak
Mooi Ding!
fendtjuh
Netjes idd, pikken jullie hier vaak wagens mee op ofzo omdat er zo'n pin geval voorop zit?
Jeffrey-Deutz
Ja altijd me vader heeft een caravanbedrijf en we rijden ook heel veel stacaravans
RobDeutz104
Wat een snoepie nog
huub
Ik zeg; 362..
warmerbros
Mooi ding,is die van jan duivenvoorde,dat is een naam uit de streek toch
warmerbros
Ik, JeffreyD en huub hebben dit object verplaatst van Tractoren Massey Ferguson 365 (Poseren) naar Tractoren Massey Ferguson 362 (Poseren)
RobDeutz104
Ik, JeffreyD en huub hebben dit object verplaatst van Tractoren Massey Ferguson 362 (Poseren) naar Tractoren Massey Ferguson 362 (Poseren)
JeffreyD
Inderdaad blijf een pittig trekkertje
JeffreyD
Nee Jac duivenvoorde ik heet zelf ook Duivenvoorde maar kom niet uit de zuid.. na misschien me voor familie maar het is bij ons in de streek ook een vrij onbekende naam
warmerbros
In noordwijkerhout wonen er heel veel komt denk wel bij ons vandaan uit noordwijkerhout.
JeffreyD
Ja klopt vind het altijd wel mooi om te zien want hier hoor je het niet vaak.. hier kijken ze er dan raar van op en in de zuid is het gewoon normaal
huub
Op stage in nieuw zeeland hadden ze ook zo'n trekker, fijn ding, is wel wat voor ons, zonder cabine, mooi voor 't schudden..
warmerbros
Kijk maar in het telefoonboek het sterft er hier van,ik kom van oorsprong uit warmond van de warmoderdam,ik heet warmerdam,dus wij hebben niet veel gezworven.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 362 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!