Foto van een Veenhuis kipper, bezig met poseren.die klote pendelas doorsmeren, lukte niet, dan maar zo...

Veenhuis Kipper

tvt145
Foto van een Veenhuis kipper, bezig met poseren.
die klote pendelas doorsmeren, lukte niet, dan maar zo...

Reacties

Coen716
Hoezo beur je hem op? band lek
me
Hahaha op een oplossign .. Dit een vaste combie in de mais? .. mag er wel aan sleuren maar dat is niet verkeerd denk 😄 !
tvt145
Ff doorsmeren voor de maistijd he, meen je nou dat dat lukte, dan maar zo he... toen lukte het wel!
tvt145
Nee, 6610 komt een bennes brimont 10 ton aan te hangen, deze achter de tvt, eitje haha jvk 13, 13 tons kippertje...
me
Als er maar nieuw vet inzit .. Kan die er mooi weer tegenaan.
10 tonner is ook leuk met die trekker 😄 ! .. Maar zeker niet onmogelijk. mooie wagen voor tvt .. 7810 de kuil op ofzo ?. Waarvan is deze opbouw gemaakt eigenlijk?
tvt145
Zekers, zo wordt die voort iedere keer doorgesmeerd... k ga der niet meer liggen te kloten...
tvt145
Ja 7810 op de kuil, deze schotten heb ik vorig jaar samen met mn oom gemaakt van nieuwe sandwichpanelen, die tempex troep er uitgebrand van binnen en koker er in geschroeft, dus geen kokers aan de binnen/buitenkant voor bevestiging, best mooi al zeg ik het zelf, bennens brimont komen ze ook nog een keer op...
me
Oow dat is best apart .. dus er zitten pijpen door de panelen die je ergens inschuift en ergens bij elkaar klemt dat die er neit afvalt ? .. ja zeker donders netjes en het is ook sterk genoeg blijkbaar ?
tvt145
We hebben een koker spits gemaakt,die stookte we iedere keer warm met de gasbrander en zo der 4 keer aan iedere kant precies de tempex eruit gebrand 4 dikwandige kokers der in gezet vastgezet met drie bouten per koker en rondom een u profiel eromgezet en past zo in de originele gaten van de vorige schotten...
me
Dat is echt wel mooi gevonden ja 😄 .. En echt goed volladen zonder moeite voor de schotten ? .. hoe heb je het achterschot dan ook nog zo netjes voor elkaar gekregen ? .. Ik vindt t echt een uitvinding 😄 : Mooi en strak, goedkoop en vrij simpel te maken 😄 Tevens vrij licht kwa gewicht om het te verwijderen lijkt me.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Veenhuis Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!