Foto van een Wolf Cart SV3, bezig met gras maaien.. Foto is geplaatst door klaas fokke op 19-09-2008 om 14:16:29, met 11 reacties.

zitmaaiers Diverse

klaas fokke
Foto van een Wolf Cart SV3, bezig met gras maaien.

Reacties

luuk ih
Vet
klaas fokke
Moah vet... t ding is bezig met zn laatste seizoen 😛 veel speling opt stuur, stoel doorgezakt, kabel geknapt, en de maaibreedte is een beetje te weinig geworden omdat we dr nu meer mee maaien
TLA-TSA
Maar wel mooi ding 😄
de yanmarman
Abaht[/url] sukkel hebben dit object verplaatst van Machines Onbekend Onbekend (Gras maaien) naar Machines wolf gardt sv3 (Gras maaien)
Robert
Bijna een kart met maaidek:P
klaas fokke
Geen gardt toch?
t is volgens mij echt een wolf cart maargoed
Ging ie trouwens maar zo snel als een kart 😃
boer
Dat is zijn brute dingen hebben er ook eentje maare was stuur ook speling toen ff een alu busje gedraait op het werk en toen wast geheel weer over
klaas fokke
De stuurinrichting is een ramp hebben em al paar x uit mekaar gehad en opt laatst kon je het stuur wel een kwartslag bewegen. Toen de bende maar vast gelast en hij stuurt nu beter en lichter als in het begin zowat 😄
En de Poelie was af-fabriek van aluminium en die was op een gegeven moment helemaal ingevreten, toen is er een stalen opgekomen en dat scheelt nogal.
egesink
Ik heb dit object verplaatst van Machines wolf gardt sv3 (Gras maaien) naar Zelfrijders zitmaaiers Diverse (Gras maaien)
zandvliet-120
Grapig

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de zitmaaiers Diverse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!