Foto van een Mengele Mammut 7800 van de Hakselvereniging, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door valtradriver op 12-10-2008 om 16:00:48, met 10 reacties.

Mengele Mammut 7800

valtradriver
Foto van een Mengele Mammut 7800 van de Hakselvereniging, bezig met poseren.

Reacties

nielsh
Mooie Mengele!
NewHollandErik
Hakselvereniging Schilschoten zo te zien.
Rijd jij daar ook mee mee?
Mengeledriver
Ja, deze staat er zeer netjes bij!! Heeft de 7800 het weer goed gedaan dit jaar?
valtradriver
Ja (oude) kemperbek gaf verleden jaar nog wat problemen maar is nu helemaal gereviseert dus weer als nieuw,de Mengele is het jaar daarvoor goed nagekeken,dus hadden ze tot nog toe probleemloos gedraait!

Maar 2008 is voor de vriendenclub een triest jaar geworden,een van de jongens heeft zijn hand in de bek gehad en moet zijn gehele hand missen...
Hij struikelde net voor de draaiende bek en kwam met z'n hand in de meenemers terecht,ondanks dat de machine gelijk stil werd gezet was het toch te laat!
Jongen is er gelukkig heel positief onder!
Rik_fordpower
Zo zie je maar weer hoe donders goed je op moet passen bij een draaiende machine!! door een stom ongelukje je hele hand missen is niet niks...
Mengeledriver
Kan hij zijn werk doen als hij hersteld is? Of is dat nog niet zeker?
valtradriver
Hij mist alleen zijn hand,dus krijgt protese,hij is de technische man bij een machinefabriek en zegt dat hij dat goed kan blijven doen,hij reed zelf weinig mee met de maisbouw,het ging hem vooral om het sleutelen en doet de boekhouding geloof ik.
NewHollandErik
Was dat ook van jullie, heb er wel wat over geheurd..
arno herbrink
Ik, Mengeledriver en Tom VB hebben dit object verplaatst van Zelfrijders Mengele Mammut (Poseren) naar Zelfrijders Mengele Mammut 7800 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mengele Mammut 7800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!