Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met maïs inkuilen.. Foto is geplaatst door stoker op 14-10-2008 om 19:02:58, met 12 reacties.

IHI IC 100

stoker
Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met maïs inkuilen.

Reacties

Siebenga
En de hakselaaR?
stoker
Die staat niet op rupsen
kwam ze zondag tegne met het toeren dus dacht ff een foto maken
Opraapwagen
Waar is het zo vreselijk nat dat dit nodig is?
stoker
Joure, ik dek heel nederland wel
Siebenga
Nee hier rond heerenveen hebben we de jackpot gehad hoor stoker! En in andere laagveen gebieden is het ook aardig mis! bij rauwveen enzo
stoker
Oke ik meende dat het een wat groter gebied was
Opraapwagen
Ik woon niet gek ver van Heerenveen en we zitten ook op veengrond. Maar afgelopen maandag hebben ze hier achter huis gehakseld in een land waar ze sloten gedempt hebben dit voorjaar en toch zit er geen spoor in. Was geen eens een sleeptrekker nodig.
stoker
Oke het is heel plaatselijk dus
international956
In oudehaske waren ze ook bij de jousterbrug
stoker
Dit is bij de brug in het begin van heerenveen
dickt
Ik, alfredo en radium45 hebben dit object verplaatst van Zelfrijders Onbekend Onbekend (Maïs inkuilen) naar Zelfrijders IHI IC 100 (Maïs inkuilen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de IHI IC 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!