Foto van een Case Maxxum 5150 pro, bezig met ploegen / eggen. Foto is geplaatst door casehond op 23-11-2008 om 14:14:56, met 13 reacties.

Goudland schijveneg

casehond
Foto van een Case Maxxum 5150 pro, bezig met ploegen / eggen

Reacties

NH-Ford
Waterslang?
Pak toch de hogedrukreinger! 😄
me
Mooie eg !
casehond
He NH-FORD en als wij nou thuis een spf bedrijf hebbe en de hogedrukreiniger nie in de buitenlucht moge hebbe dan zal het nie meej valle. maar hier komt genoeg water uit om iets meej af te spuite dus ge moet nie meteen beginne te piepe
trekkerfanz-h
Wat is dat dan een spf bedrijf??
tvt145
Het SPF-Varkensproefbedrijf van de “Waiboerhoeve” in Lelystad startte in juni 2001 met supergezonde varkens, ofwel varkens met de status SPF (Specific Pathogene Free). De verwachtingen waren toen hooggespannen. En terecht. Want nu blijkt, volgens bedrijfsleider Gert van Beek, dat SPF-varkens maar liefst 30 % meer rendement opleveren dan reguliere varkens. Niet alleen door kostprijsverlaging, maar ook door opbrengstverhoging.
eppo
Dus het zijn steriele varkens ofzo
Favorit614
Sjonge ie blieft ant verplaatsen
voorstel machine-goudland -schijveneg-poseren
Boerenjongen16
Zouden de moslims ze dan ok acceptere ? 😛
jehan
Ik, jehan en Favorit614 hebben dit object verplaatst van Tractors Case Maxxum 5150 pro (Ploegen / Eggen) naar Machines Goudland schijveneg (Poseren)
jehan
Hehe tis gelukt poe poe
Favorit614
Is ok moeilijk , makkelijk als ie maar weet oft poseren is of ploegen/eggen
jehan
Is toch duidelijk poseren want hij staan stil voor een schoonmaak

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Goudland schijveneg ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!