twee michelin popjes klein gekocht en nog wat stickers erbij voor op de fendt 312. Foto is geplaatst door __amelootje__ op 01-01-2009 om 22:15:44, met 16 reacties.

Logo Fabrikant

__amelootje__
Twee michelin popjes klein gekocht en nog wat stickers erbij voor op de fendt 312

Reacties

fendt-vario
Moet je onder logo onbekend zette ofzo 😛
MaartenMandemaker
Waar heb je dit spul besteld als ik vragen mag?
__amelootje__
Euro-shop dicht bij roeselare in belgië. Ik had ze eerst besteld bij een andere winkel maar wachte al een maand erop heb ze dan gaan kopen in deze winkel en zag daar ook stickers liggen mooi meegenomen dus
__amelootje__
Er moet wel nog een lichtje inkome
dirkisboertje
Als je die poppen koopt, zit er dan gelijk een klem/steun bij ofzo?
__amelootje__
Ja dat zit er allemaal bij maar heb ze afgedaan ik ben ze in het zwart aan het spuiten anders zou het beginnen roesten. En heb ook al inox bouten en moeren gekocht alleen nog een lichtje kopen vor erin
Boerenjongen16
Wel mooi jha, slim om da te doen !
dirkisboertje
Zou je een foto willen maken van de steun die eraan zit 😛? ben wel benieuwt ben van plan om er ook 2 te kopen namelijk maar wil wel weten hoe ik ze dan kan bevestigen voordat ik ze koop.
rickjen
Heeft die winkel ook een website?
Fendforever
Hoeveel kost dat?
barry--hitachi b
Aah mooi spul is dat hea ik ben er ook gek van ik heb ze ook op onze shovel zitten en kraan ! ik heb hem gekocht voor 40 euro !
__amelootje__
Ik heb ze gekocht voor 35 euro per stuk en de stickers michelin ventje voor 2.5 per stuk en letters 1.5 per stuk @ dirkisboertje ik zal er een foto van maken als ze gespoten zijn binnen een week denk ik ongeveer moet nog vert gaan halen
alfredo
Ik, alfredo en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend foto - - naar Tractoren Logo Fabrikant (Poseren)
Hallo ik zou graag weten waar je die popjes hebt gekocht, want ik ben ook opzoek 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Logo Fabrikant ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!