is dat wat met een werktuigen drager ?hoe ziet hij eruit in transport stand ?. Foto is geplaatst door  op 20-01-2009 om 17:51:18, met 19 reacties.

Claas Ares 696 RZ

fendt-vario
Is dat wat met een werktuigen drager ?
hoe ziet hij eruit in transport stand ?

Reacties

Maris
De schudders klappen gewoon op en tussen de assen zitten draaikrans waardoor de schudders aan 1 kant van de werktuigendrager komen te hangen.
Maris
Ik woon niet ver van de bouwer/ontwerper van de werktuigendragen. Hier in de beurt draaien ook twee van die dingen.
Maris
Dus jij rijdt ook op die Aressen? Bevalt dat een beetje?
fendt-vario
Zet er maar op als je wilt 😉
Maris
Zijn er bij die Ares nog puntjes van kritiek? Die dingen worden gemaakt door Mulder Wagenbouw in Westervelde (Dr). www.mulderwagenbouw.nl
Maris
Ik vond de afwerking wel erg slecht en dat vond ik bij de latere 697 ATZ nog steeds. Die nieuwen zien er beter uit. Hij schakelde wel goed en het is een compacte trekker. Er zit volgens mij wel een JD motor in.
fendtjuh
Heb je nog meer foto's? Ben wel benieuwd naar hoe het precies in elkaar zit 😉
NH-Ford
Heb ergens ook wel een filmpje van..
of een iets andere constructie, zal is neusen! 😛
eddie
Ja zo filmpje van de boerderij toen der tijd zo ook een schudder 6/8 elements schudder met zoon draag ding achter de trekker
NH-Ford
Precies die!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Ares 696 RZ ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!