super mooie foto!! dat merk ik niet wordt die nog gemaakt?. Foto is geplaatst door  op 21-01-2009 om 21:49:15, met 13 reacties.

Mengele Mammut 6800

ollesikuman
Super mooie foto!! dat merk ik niet wordt die nog gemaakt?

Reacties

ollesikuman
Waar is dit?
Kamps
Is van mengele foto moet dan ook verplaatst worden naar mengele-mammut
TLA-TSA
Ik, Kamps en ford8630power hebben dit object verplaatst van Zelfrijders Mammut verdeler (Maïs hakselen) naar Zelfrijders Mengele Mammut (Maïs hakselen)
ralphhonda
Weet niet hoe oud deze foto is, maar dit was de hakselaar van loonbedrijf Klaver uit de Zuidschermer... hij is afgelopen voorjaar via LMB Haan Kwadijk verkocht, maar waar die nu staat weet ik niet... de omgeving op deze foto komt me ook nie echt bekend voor
Mengeledriver
Mooie machine, bouwjaar tussen 1994 en 1997. Ze hebben zelfs de aanzuiging van het luchtfilter zo groot gemaakt dat er door de verlaagde doorstroomsnelheid nauwelijks blad en gras aan het gaas blijft hangen. Slim!
Ron
Dat ze die sticker van klaver er niet hebben afgehaald wij hadden er nog onderdelen van gekocht geloof ik
velsje
Mooie hakselaars die mammut's
valtradriver
Idd blijven mooie machines,maar denk dat deze foto nog is gemaakt bij de oude baas,otelaar ligt net bij zuidschermer!
Het is wel typisch dat er veel mammuts in noord holland rijden of hebben gereden ondanks dat ze slecht gras willen vreten volgens sommige hier en dat heb je juist daar veel!
ralphhonda
Okee dan moet dit waarschijnlijk bij Marco Verlange zijn... tussen oterleek en de Jan Glijnisweg in... Maar idd er hebben in het verleden aardig wat van die mammuts gereden: dees op de foto van Loonbedrijf Klaver. Loonbedrijf de Wit uit de Beemster rijdt er nog steeds mee, dat is zo`n Case uitvoering. Njaa van Vliet had eerst dan een SF6500 (als ik het me goed herinner) Toen hebben ze nog een groter type gehad, daar hingen drie Niemeyer maaiers aan. Later kregen ze dan twee van die Mammuts (7800`s? corrigeer me als k het fout heb Ron 😉 ), waar er nu nog één van draait...
Mengeledriver
Ik, Mengeledriver en Tom VB hebben dit object verplaatst van Zelfrijders Mengele Mammut (Maïs hakselen) naar Zelfrijders Mengele Mammut 6800 (Maïs hakselen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mengele Mammut 6800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!