Foto van een John Deere 975 Combine, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Mengeledriver op 04-02-2009 om 20:30:33, met 12 reacties.

John Deere Combine

Mengeledriver
Foto van een John Deere 975 Combine, bezig met poseren.

Reacties

guus hiddink
Veur de export?
international 633
Lijkt erop 😃
RIK89
Kijk daar gaat die cabine er af wielen er af. nog een hele operatie. is het niet goedkoper met een dieplader. is veel gemakkelijker lijkt mij zo is het nog een hele operatie.
Favorit614
Ach die bulgaren werken goedkoop
Mengeledriver
Ja, hele familie op de dam. We hebben hem eff smaller geslepen! Maakt allemaal niks uit joh. Van 3.3 meter hebben we 2.6 meter gemaakt.
Mengeledriver
RIK89
Hebben ze de cabine ook nog mee genomen of mag je die nog zelf houden ik zag je vanmiddag wel aan het schoon spuiten met een bult volk er om heen
Mengeledriver
De cabine is zonder ruiten bovenop een wiel en op de bek gezet! Kan noooooit goed gaan, lag nu al bijna naast het wiel. Onderweg wordt de oplegger nog wel breder.
Mengeledriver
En op weg naar Bulgarije!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Combine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!