Foto van een John Deere 6320 SE, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door SkarphofJDFan op 08-02-2009 om 11:51:42, met 10 reacties.

John Deere 6320 SE

SkarphofJDFan
Foto van een John Deere 6320 SE, bezig met poseren.

Reacties

ViNkE
Mooie trekker skarphof din mag dr wel loopm!
SkarphofJDFan
Ckr mooi trekkertje met die banden de onder
fendt-412
De waterslang biej het voer in? 😛
SkarphofJDFan
Nee gister 3 mengwagens vol boxenstrooisel gemaakt, stro water en kalk
fendt-412
Aha, het water is dan tegen het stuiven ofzo? want het stro kan dan wel minder vocht opnemen ofniet?
SkarphofJDFan
Ja dat kalk neemt het meeste water op dan wordt het idd minder snel uitgelopen. met 1 mengwagen kuj ong. 60 diepstrooiselboxen goed dik instrooien
fendt-412
Oja dat is wel mooi 😛 je kan het zeker dan niet in 1x de boxen indraaien ofwel? 😛
SkarphofJDFan
Nee mag 4 ton aslast op de roosters dus met een deutz en holares maisbak in de boxen laden,, blokkenwagen had mij opzich ookwel wat geleken
frankie11
HE dat is bij ons 😛 haha hij mag inderdaad wel ff gewassen worden. maar dat spul is best wle nieuw in nl we hebben het uit duitsland , het ligt mooi vast in de boxen zo kun je een mooie onderlaag krijgen , het is wel makkelijk als je 1x in de week er een beetje koolzaatstro over gooit dan krijg je ze gemakkelijker schoon.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6320 SE ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!