jd 6210 met kaweco sw 100. Foto is geplaatst door martijnpolschalkhaar op 26-11-2006 om 11:45:46, met 33 reacties.

John Deere 6210

Jd 6210 met kaweco sw 100

Reacties

FENDTfarmer
Eigen silagewagen?
Jah we hebben twee van dees
Frankie
15 kuub?
Neeh ja had het goed was 10 kuub
Frankie
Ok
Denhollander
Heb je geen foto's van de hakselaar??
ROBERTIHC
Mooie sjonie martijn
Dat dacht ik
ROBERTIHC
Haha heb da ding al een beetje uren
Valt nog wel mee denk
ROBERTIHC
Hij is nog nieuw om het zo maor te zeggen
Zoon beetje wel
ROBERTIHC
Haha sjonie powerz
redelijke powers
Beste powers samen international
ROBERTIHC
PRIMA inter en john deere are the best
Haha ik vind best
ROBERTIHC
Ik ook
me
Tsja inter is super 😃 .. en is nog altijd sterker dan een jd in vergelijking .. maar ik vindt jd ook dik prima 😃 .. en anders 10 pk meer 😛 .. als die maar niet te groot wordt .. wel mooi hoor .. maar dingen draaien amper uren bij jullie of wel ? .. en heb je de 6620 al ? ..
ROBERTIHC
1 april komt ie he polletje
@me ik denk dat john deere CASE wel heeft ingehaalt, maar dat komt door new holland
me
De nieuwere types .. ik weet t niet .. heb ze niet vergeleken .. dat zal de praktijk uitwijzen 😃 .. komt vast wel een keer ..
ROBERTIHC
Denk wel dat john deere nu beter is dan case
me
Tsja .. ik kan het zo niet zegegn .. jd heeft weinig problemen .. naar mijn weet .. althans bij ons .. en bij ons in de buurt .. rijdt zowat alleen jd .. soms keer een oudt fendtje of de eerdere deutzen . agrostar .. dx . .. en nieuwere fendts zie je iets vaker voorkomen .. maar de nieuwere case's zijn hier niet .. en zoiezo kan je het niet zo zeggen .. moeten ze op het zelfde bedrijf draaien in dezelfde situatie
ROBERTIHC
Das waar maar kweet wel zeker dat de inters beter zijn 😄
me
Hmm .. dat zal wel .. minder electronica enzv .. maar ik vindt jd tot nu toe super merk .. we wouden thuis altijd al keer een jd .. liever dan deutz .. alhoewel de deutz wel super goed was ! .. maar jd fijner enzv .. dus zo gezegd .. maar inter bevalt ons ook uitstekend 😉 ..
me
Na de deutz mochten het 3 dingen worden .. een nieuwere mf ( liefst een 6200 .. maar die waren nog te nieuw ) .. of een mc cormick ( de nieuwere ) .. case mx .. of een jd 😃 !
ROBERTIHC
Case mx had ik gekozen, ik vindt dat deutz van die lichte motoren hebben
me
Ja ... uuh ik vindt de mf's ook gaaf hoor .. mxen waren weinig van .. had een mc cormick .. cx95 extra weet ik veel wat wel grappig gevonden .. maar was lang niet zo compleet als deze sjonnie .. een mx 100c .. maar het ook geen 4 traps powershift ofzo ..
ROBERTIHC
Mx100c nie nee maar ach, ik zou het nie erg vinde
me
Ik wel .. doe mij maar de jd .. dat was ook het geene wat we het liefste hadden .. of zo'n mc-cormick .. maar hadde ze niet zo compleet ..
ROBERTIHC
Die sjonie van jou is toch een 6300, wel een gaaf model ik heb liever de oudere sereis dan die hele nieuwe hoewel ik de 6230 ook heel gaaf vind
me
Een 6400 .. en we wouden eerst een 10 serie .. maar deze was zo netjes .. en zat alles op en aan .. dat het wat betreft mij en me broer deze maar moest worden .. ideaal zo werdt een minishovel ook wat intrekkelijker
ROBERTIHC
Eey Pol(luie Flikker) , wan kom ie weer es online ? 😃 ?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!