Foto van een Deutz Onbekend, bezig met poseren.Speciaal maar handig ding. Foto is geplaatst door xylon op 27-02-2009 om 19:41:29, met 10 reacties.

Deutz D7206

xylon
Foto van een Deutz Onbekend, bezig met poseren.
Speciaal maar handig ding

Reacties

Boerenjongen16
Yanmarman verkeerde instructies gehad 😛 ? Ziet er raar uit
siedsjohndeere
Een shovel en tractor in elkaar
fendtjuh
Is ti zelf gemaakt of kon je dit vroger kopen?

Denk gekocht ofniet? Want tijdje geleden stond er ook zoiets op marktplaats, en dat was op basis van een volvo BM, maar leek heel erg op dit :;)
xylon
Wij heben het er niet zelf op gebouwd. Ik heb dit ook al bij een paar andere merken gezien, volgens mij werd dit door een bedrijfje op gebouwd, er zit ook geen aftakas en lift op
Ronijn
Dan moeten ze de versnellingsbak ook wel andersom zetten ckr? Anders loopt ie achteruit 25 en vooruit hooguit 10 😛
xylon
Ja die is ook omgekeerd
mp-jd6620
Ik denk dat je er best mee kunt werken maar aan de neus kuj denk ik best wel wat gewicht gaan hangen
peeters jeff
Werd door een bedrijf gebouwd dat opgegaan is in allemeersch deutz dealer , dit is een d7206 , deze is nog van mij geweest .
knutsdriver
Ik, sebas deutz150 en Ceyssens hebben dit object verplaatst van Tractoren Deutz Onbekend (Poseren) naar Tractoren Deutz D7206 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D7206 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!