Foto van een Deutz-Fahr DX 4.11, bezig met poseren.4.11 se met slootarm speciaal voor Emiel.. Foto is geplaatst door StEfAnS op 01-03-2009 om 21:20:56, met 8 reacties.

Deutz-Fahr DX 4.11

StEfAnS
Foto van een Deutz-Fahr DX 4.11, bezig met poseren.
4.11 se met slootarm speciaal voor Emiel.

Reacties

Emiel
Heey stefans: bedankt 😄 ziet er strak uit 😉
Emiel
Werkt fijn lijkt me zo, beter dan als je achter je moet kijken.. werkt gewoon op de hydroliek van de trekker?
geert-deutz
Soms zie je ook dat die dingen een eigen hydouliekpomp hebben, en dan met de aftakas, kh heb trouwens nog nooit een deutz mt een maaibalk gezien, hoe komt da?
Emiel
tractorfan.nl/picture/38718/ hier zie je dat aankoppelblok. Hier op de buurt rijd zo'n bedrijf voor gemeente met allemaal deutz dus ook wel met maaibalk hoor..
maar voor eigen hydroliekpomp moet die die achter in de hef hebben en slangen over spatbord toch?
geert-deutz
tractorfan.nl/picture/44979/

bij deze zie je mooi hoe ze die aangebouwd aan het blok hebben, en niet aan de hef, olietank en hydrouliekpomp, als je de aftakas aan zet geeft hij volle bak olie
Emiel
Ja 😄 maar ik denk dat op gewone trekker ventielen ook wel mooi werkt..
StEfAnS
Zoals ie dr nu op zit werkt ie met de slangen rechtstreeks op de trekker, als er een maaibalk aan komt of een knipbak dan komt er een aftakas aangedreven hydrauliek pomp in de hef te hangen. En het werkt zeker mooi zo:D:D!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 4.11 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!