Ik, [url=/user/5858/]casexlpowerr[/url] en [url=/user/2214/]jehan[/url] hebben dit object verplaatst van [b]Tractoren International 745 XL[/b][b] (Poseren)[/b] naar [b]Tractoren Case International 745

Case International 745 XL

CoenNijenhuis
Ik, casexlpowerr en jehan hebben dit object verplaatst van Tractoren International 745 XL (Poseren) naar Tractoren Case International 745 XL (Poseren)

Reacties

fendtinterfan
Waarom is ie dan in case kleuren?
CoenNijenhuis
Tis ook geen 745 volgens mij?
CoenNijenhuis
Ik zat aan een 585XL te denken als je zo naar de spatborden en de grootte van de motorkap kijkt... maar dat weet je zelf t beste 😛
Geen 585, uitlaat en de velgen he 😛 tis gewoon inter 745 zie je aan de lengte van de motorkap.. hij is overgespoten voor diegene die dat nog niet snapt..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!