De allerlaatst gebouwde Schl%uFFFDter ooit in Freising was deze, een Super 1700LS High Speed. Trekker werd gebouwd op 23 december 1993 en was toen nieuw gekocht door Lu Fick, die de trekker nog altijd

Schlüter Super 1700LS High Speed

1.723 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
De allerlaatst gebouwde Schl%uFFFDter ooit in Freising was deze, een Super 1700LS High Speed. Trekker werd gebouwd op 23 december 1993 en was toen nieuw gekocht door Lu Fick, die de trekker nog altijd heeft. Mooi dat de allerlaatste zo'n exclusief geval was in dit mooie zilveren kleur, en dat het een High Speed mocht zijn!

Foto: Klaus Tietgens

Reacties

caseih1056xl
Mooie trekker.
pekelderboer
En ''high speeds'' is? gewoon een hoge versnelling?
caseih1056xl
Zal wel voor de wegenbouw zijn. ofzo of transport
Fendttrisixfan
Dat ze sneller kunnen rijden denk dat ze dan ongeveer 55kunnen rijden
Schluterfan
Neen, bij Schlüter was de High Speed een optie op de versnellingsbak die toeliet om de trekker 50km/u te laten rijden. Deze werden dan standaard in het zilver gespoten met de bijhorende stikkers. Deze optie was vanaf 1986 verkrijgbaar. Optie koste toen 5500DM.
paultje
Ziet er goed uit!
SJB533
Ik, SJB533 en Valtrapowerr hebben dit object verplaatst van Tractoren Schlüeter Onbekend (Poseren) naar Tractoren Schlüeter Super 1700LS High Speed (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1700LS High Speed ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!