Foto van een Renault 461, bezig met poseren. Eindelijk eens met de trekker bij huis langs, hooikoortsspul halen tussen het karrenrijden door :) gelijk de oprit uitgeprobeerd :)

Renault 461

Emiel
Foto van een Renault 461, bezig met poseren. Eindelijk eens met de trekker bij huis langs, hooikoortsspul halen tussen het karrenrijden door 😄 gelijk de oprit uitgeprobeerd 😄

Reacties

hobby-farmer
Linker voorrad zit er ook mooi scheef an!!!
Emiel
Tja, oudje, maar rijd nog monsters
frans-NH
Hier in de buurt loopt een 551 en daar zit echt donders mooi geluid in 😄
Emiel
Deze valt mee, een van boer verderop ronkt nog beter 😄
frans-NH
O, nou die 551 ziet er nog zeer goet uit.zijn mooie trekkers dit ! 😄
willem en mf
Wij hebben ook een 461 maar die heeft geen cabine
yoohan
Volgens mij zag ik deze trekker woensdagochtend met een veewagen rijden in het land. Ik reed van bergschenhoek naar rotterdam op de provinciale weg en dan aan de linkerkant van de weg, alemaal korte stukjes weiland.
Lagen ook nog grote gewikkelde balen.
Emiel
Ja dat was ik 😄 ik moest even een koppel schapen wegbrengen 😉 dat land met die balen ligt er naast en was(/is?) van 'van der Spek'.. die balen liggen er onderhand al een week of twee... 😞

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 461 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!