Foto van een Case IH Maxxum 100X, bezig met gras maaien.2e snee vandaag eraf gehaald.. Foto is geplaatst door HekmanCase op 23-06-2009 om 20:15:03, met 8 reacties.

Case IH Maxxum 100X

HekmanCase
Foto van een Case IH Maxxum 100X, bezig met gras maaien.
2e snee vandaag eraf gehaald.

Reacties

fendt-412
Geet mooi zo, stond er nog een beetje op dan? Mais staat er ook wel mooi bij als ik het zo bekijk, hebben nu weer genoeg regen, kan het nu mooi hard groeien met dit weer.
HekmanCase
Ja sommige stukken stond al mooi wat op.
maar mais daarachter is niet van ons dit is zo'n beetje verste stuk van ons bedrijf af.
onze mais staat er mooier bij 😄

en qua regen we kunnen in het weekend nog wel weer 10-20 hebben.
fendt-412
Nog meer? zakt bij jullie natuurlijk ook zo weg, hier kan je net op het maisland wezen, hele grond is dichtgeslibt.

Viel mij hier ook weer 100% mee hoeveel erop stond, 3e snee is nog dikker als de eerste. Kunnen we donderdag weer flink tegen rijden.
Pascal
Altijd achterraam los met maaien?
HekmanCase
Me pa maait dus daar ga ik niet over 😛
ja het is hier nog droog zat we hebben nou eenmaal pure zandgrond hier, veen kennen we hier niet.

maar jullie zijn al aan de 3e snede?
fendt-412
Ja, waren er vroeg bij met de eerste, direct weer wat mest erop en dan groeit het weer door, buurman is nu ook met 2e snee bezig, waar minder opstaat als bij ons de derde. moeten zij maar weten.

Voordeel is dat klei wat meer vocht vasthoudt, het moet gek gaan wil het gras hier niet doorgroeien, en op klapzand is dat net eem wat anders zegmaar.
HekmanCase
Ja als wij een droog voorjaar hebben is er met de 2e snee ook maar een paar cm af te halen, 2 week terug was het gazon ook alweer helemaal geel.nu word het wel weer groen maar kan nog wel wat hebben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Maxxum 100X ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!