Foto van een Zetor 11441, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door valmetje op 04-07-2009 om 18:32:57, met 15 reacties.

Zetor Forterra 11441

valmetje
Foto van een Zetor 11441, bezig met poseren.

Reacties

erik mtx
Is dit een hummelo en omstreken
valmetje
Neej
RIK89
Laag zuthem en omstreken
Mengeledriver
Lekker gevaalijk, dinkietoy voor zo'n dikke tank.
Mengeledriver
Staat die Zetor wel es aan de Molenhoekweg?
RIK89
Jep dat is de zetor van maat paul.
Mengeledriver
Dan mist hij z'n spiegel en hij reedt bij mij een barst in de spiegel! Dat was geen nette actie van hem!
valmetje
Staat aan de molen hoekweg ja
valmetje
Waneeer is dat gebuurt dan ik hadt het wel gezien maar nie van me neef gehoordt
Mengeledriver
Ik kwam met de kraan de hagenweg over en kon verderop niet uitwijken, dus ging ik half over de graskeien en half door de berm, langzaam doortokkelen tot die Zetor er eindelijk was. Hij kwam met een topsnelheid van maar liefst 40! km per uur aan en ik dacht, die mindert wel wat vaart, hij had er maar 1 maaier aan maar hij week amper uit en ik had een hele grote knal verwacht. Gelukkig bleef het bij een spiegel. En daarna ging hij gewoon verder.... Dus ik dacht, dan rij ik ook maar door met een dikke barst in m'n spiegel erbij. In zo'n geval is het toch ieder z'n eigen schade maar ik stond echt een stuk van de weghelft af mijn kant op....
RIK89
Tja dat volk heb je ook hé. Hij was gewoon zo druk op bij Bruggeman te komen om zijn nieuwe maaier op tehalen.
Mengeledriver
Dat denk ik ja. Hij wou op tijd zijn voor de koffie denk ik, of hou wou er zeker van zijn dat hij voor de koffie bij BMB al weg was 😃
RIK89
Dat denk ik eerder hij was namelijk er pas na de koffie en voor de koffie weer weg.
Trekkerrfan2130
Ik, Zetor-Musil en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Zetor 11441 (Poseren) naar Tractoren Zetor Forterra 11441 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor Forterra 11441 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!