Foto van een Kuhn getrokken trommelmaaier PZ 310C met kneuzer, staat te poseren.. Foto is geplaatst door wittegeit op 06-07-2009 om 23:53:12, met 13 reacties.

Kuhn PZ 310 AC

wittegeit
Foto van een Kuhn getrokken trommelmaaier PZ 310C met kneuzer, staat te poseren.

Reacties

eppo
Word dit een soort budget loijn van kuhn ofzo
fendtjuh
Nee, kuhn heeft dat overgenomen ja...
huub
Getrokken maaiers zijn aardig aan de prijs, lijkt me dus geen budgetlijn..
koeninterfan
Maar wel mooi ding
massey8690
Hmmm, ziet er niet verkeerd uit zo in die kuhn kleuren, nu nog flexibele schermkappen en hij is helemaal af! 😛
George
Dit is gewoon een PZ-Vicon-Deutz Fahr maaier in de Kuhn kleur. Kuhn heeft Kverneland Geldrop overgenomen. Ben benieuwd wat Vicon en Deutz-Fahr nu met de trommelmaaiersen Rondebalen Persen gaan doen.
eppo
Ik denk dat deze maaier toch wel even wat simpeler is dan een echte kuhn getrokken maaier.
George
Het is gewoon een trommelmaaier van Vicon - PZ - Deutz-Fahr uit Geldrop. Niks simpeler , want Kuhn had geen trommelmaaiers!
massey8690
Dit lijkt een simpele getrokken maaier omdat hij geen ophanging in de veren heeft maar een speciaal bodemdruksysteem met torsieveren gekoppeld aan de dissel, waardoor de maaier minder gauw naar zij schuift, en het is echt wel goed spul van vicon hoor!, ik weet dat kuhn erg gewaardeerd wordt door hun kwaliteit, maar als het over maaimachines gaat koop ik liever een vicon! (nu kuhn in trommel dus) (heb met beide gewerkt)
Valtrapowerr
Ik, Valtrapowerr en case-valtrapower hebben dit object verplaatst van Machines Kuhn Frontmaaier (Gras maaien) naar Machines Kuhn PZ 310 AC (Gras maaien)
gerardweghorst
Waar is deze maaier te koop?
wittegeit
Gewoon bij de Kuhn dealer lijkt me.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kuhn PZ 310 AC ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!