fordson dexta opknappen. Foto is geplaatst door tim-vispoel op 06-08-2009 om 22:00:42, met 5 reacties.

Fordson Dexta

tim-vispoel
Fordson dexta opknappen

Reacties

GROENEDEERE
Dit wordt vast en zeker een heel mooi trekkertje
fendt power
Wordt zeker donders mooi gewoon rustig an door gaan doe ik ook want ik heb mijn super dexta uitelkaar liggen maar ben nog niet zo ver maar vraagje heb je hem zelf gespoten en hoeveel lagen heb je er over want een bij ons in de beurt heeft zijn inter gerenoveerd en maar 1 laag er over en die beschadigt heel snel dus
heb je wat tips want dan kan ik daar op letten
bedankt
jaspercasedriver
Ik heb nog een super dexta over...
tim-vispoel
Ja op mijne dexta liggen der 3lagen op 1e keer grondlaag en 2keer kleur,ikheb da zelf gespote,mijn pa eigenlijk,hij heeeft eerst de grondlaag gedan en dan direct het kleur nat op nat noemt da.hij is wl in camionlak gespoten,autolak is te duur,autolak host ogeveer 100€de liter en camionlak is maar de helft vn de prijs dus en het is even mooi e.
hij is nu al af zal er eens een foto opzette zie ge moet dan maar eens kijken e.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!