Foto van een David Brown Onbekend, bezig met tractorpulling.. Foto is geplaatst door landinimaarten op 17-08-2009 om 10:29:24, met 6 reacties.

David Brown 1212

landinimaarten
Foto van een David Brown Onbekend, bezig met tractorpulling.

Reacties

valtra6200
@DB_jansen
Aan wat zie jij dat dit een 1212 is?
DB_jansen
@valtra6200 het kan ook een verlengde 995 zijn maar het frame is vrij lang dus ik dacht aan een 1212 of 1210 maar er is teveel aan veranderd om het precies te zeggen. Misschien weet jij het 😉
valtra6200
@DB_jansen
het zou mij verwonderen dat ze met die versnellingsbak(hydrashift) trekkertrek doen. Volgens mij is die toch iets te licht gebouwd om op er een groter vermogen door te sturen. Maar zoals jij al zegt is er niet veel standaard meer aan. Het was ook maar gewoon een vraag misschien dat je er meer van wist van deze trekker.
DB_jansen
@valtra6200
tja dan zit er waarschijnlijk ook al een andere versnellingsbak in.
Ritchie
Ik, DB_jansen en jehan hebben dit object verplaatst van Tractoren David Brown Onbekend (Tractorpulling) naar Tractoren David Brown 1212 (Tractorpulling)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 1212 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!