Foto van een Volvo BM Shovel, bezig met poseren. Foto is geplaatst door bart H op 11-10-2009 om 09:17:18, met 11 reacties.

Volvo BM Shovel

bart H
Foto van een Volvo BM Shovel, bezig met poseren

Reacties

bart H
Volvo power het is een lm621 oer sterk en goed de moter blijft maar door brullen en er breekt bijna nooit iets af ja 1 keer een arm voor het achter over trekken maar ja dat kunnen wij zelf oplossen dus dan ist goed wij hebben hem ook een keer op de dieplader gehad om dat er aan de motor wat kapot was wij gebruiken hem nog elke dag voor het voeren en soms voor pakken stro halen of hooi en voor zand te scheppen of klei maar als je dan de bak wat te zwaar schept met klei dan rijd ie gewoon op 2 wielen maar hij kan hem altijd omhoog doen
bart H
Antiek
steyrdriver
Bij ons in de buurt loopt er ook nog zo`n een
bart H
Ja is die nog goed
fendtjuh
Stoer ding, een blok ijzer 😃
NH-Ford
En een stuk historie! 😛
bart H
Ja eigenlijk wel ja
bart H
Maar wel mooi
keeko
Beetje lastig instappen.
bart H
Van voren dat gaat wel heb je goed zicht op het werk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM Shovel ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!