Mooie International 5488 2wd van fastline. Foto is geplaatst door mickheijboer op 31-12-2006 om 13:12:35, met 26 reacties.

International 5488

mickheijboer
Mooie International 5488 2wd van fastline

Reacties

956xlpower
Arjan de Ruiter uit Achtmaal heeft een 5488 4wd. Ik meen tenminste dat hij dat is doet veel meej trekkertrek mee, misschien ken je hem fotos trekkertrek Poppel staat ie zeker op.
mickheijboer
Ja ja die kan ik heel goed we vechte vaak om de beker soms kan ik hem aan. Heeft hij hem nog
956xlpower
In Poppel reed ie nog wel mee, blaast ook flink trok wel zwaar die baan toen de eerste trek vergisten daar de helft tot driekwart erin. Allemaal toen versnellingske te hoog.
Maar hoeveel pk zijn die standaard?
956xlpower
En Wil van Dijck uit de Biest- Houtakker met zen styer 8130 kende die ook? Mooie mens als ie van zen traktor springt zakt zen broek af terwijl ie rond zat is zelf.
mickheijboer
Deze zijn 187 pk nee die ken ik niet maar arjan daar rij ik tegen in prinsebeek ettenleur rijsbergen in de 7,5 ton
956xlpower
En die van hum is nog wel ietsjes boven de 200. Maar dan zou je toch Henry Machielsen ook wel moeten kennen rijd met een case 2294 ook wel in de 7,5 ton doet ook overal meej als ie kan, die trekker was men ik dat ze zeiden 350 pk of nog meer.
mickheijboer
Ja klop die ken ik ook van naam en trekker ja die is bere sterk en dan 2wd mooi is dat
956xlpower
Hedde daar al eens tegen moeten rijden ik weet wel dat hij de meeste 1455 ers eruit rijd. Liep afgelopen jaar niet zo goed die motor van hem dan het jaar ervoor. Guido Verheijen uit Ullicoten die trekt ook wel flink die 14, ik weet niet of je hem kent maar vind het jammer van die traanplaat op de spatborden en voor de gewichtdrager.
mickheijboer
Ik heb hem in ettenleur voorbij gereden met de 1455 maar klop vaak weet je dat hij verder kom. De mijn doe het goed in de 7,5 ton
mickheijboer
Ja klop die rijd er ook bijna altijd bij is nog een echte inter ja die traanplaat vind ik ook niet zo maar zal der vast zijn reden voor hebben
956xlpower
Ja ieder zijn smaak, valt mij wel op dat een 1455 beter in de 7,5 ton trekt dan in de 6,5 ton rijden dan vaker in de top drie. Was afgelopen jaar wel mooi ik weet niet welke wedstrijd meer, maar met 7, 8 1455 in 1 klasse tegen de rest. Iedereen koopt haast voort een 1455 om mee te doen zelfs de Belgen zag ik in Poppel schuppen Valtra vort aan de kant. Toch is een volvo bm 810 of een 814 toch ook een mooie trekker waar je veel pk uit kunt halen.
mickheijboer
Ja klop dat hadden we in ettenleur ook zo hoop 1455ers. Ja 6 ton val vaak niet mee en dijne voor heb je vaak.
Volvo 810 en 814 vind ik ook mooi zijn goede sterke motoren voor trekker trek vooral de td60 td70 motoren
956xlpower
In Heukelum was een Belg met een 810 maar hij zei dat het moeilijk is om fatsoenlijk een trekhaak te maken is op die achterbrug, zit ook niks een vierkante blok ijzer.
Die van Dams uit Zundert zoiets als die toeren maakt dan worde gewoon bang wat zit daar een power in en mooi geluid echt dat vind ik persoonlijk de mooiste klasse van trekkertrek, die specials is teveel herrie en geen rook.
mickheijboer
Ja Richard Dams rijd heel goed dat is echt sterk en volgens mij met heel weinig stukken ook en dat luchtfilter is ook machtig zo groot. Ja Heukelum is voor mij achteraf tever en das niet zo erg maar meeste is 80- km wegen
956xlpower
Die fiat Appy power denk ik die motor knaagt gewoon dat geluid zo mooi loopt ie, en een flinke straal rook uit de pijp en lucht happen die turbo.
mickheijboer
Ja Albert heeft hem ook goed voor elkaar mooie bandjes er onder van jaar
956xlpower
Die hebben een heel goed team met goede sleutelaars, want die lopen echt als een zonnetje en heb ze nog geen 1 van beide ooit kapot zien gaan. Die maken voor mij de sport wel het mooiste vind ik. De meeste specials rijden op NTTO ben niet zo kapot van die wedstrijden. 2 jaar geleden in Alphen geen goede ervaring meej NTTO gehad zeikers.
956xlpower
Is een mooie sport als ge maar niks kapot rijd, moet eigenlijk nog velgen hebben voor 956xl 18x38 en 15x28 zou Meindertsma iets hebben liggen voor redelijk geld blijft wel hobby. Band kom ik misschien wel bij een loonwerker aan kaal mogen ze zijn. O fweet jij iemand?
mickheijboer
Ja NTTO heeft strakke regels gesteld klop. Ja zij zijn der echt knap in heb net een foto geplaatst van de New Holland tm 165
mickheijboer
Moet je bij kofo kijke voor leuk geld lig er zat in vele mate www.kofo.nl ja en velge misschien ook of bij meindertsma
mickheijboer
Bij de ELM staat nog een sloop 1056 is alleen cabine met achterbrug misschien zijn dat strakke velge nog maar durf nie tezeggen
956xlpower
Kofo heeft zat liggen is alleen een eindje weg, maar hoeveel zou je daar voor moeten betalen per stuk voor een 18x38 of een 15x28 nieuw 38 zijn 400 euro meen ik. hoeven neit mooi te zijn pot verf doe de al veel meej. als er mar geen scheuren in zitten.
mickheijboer
Bij kofo sta de prijs erbij vaak zit je rond de 300 euro dacht ik maar weet niet precies.
956xlpower
Ja passen van de meeste merken wel op de velgen is 275mm steek meen ik. Moet alleen kijken hoe de velgplaat zit band moeten wel een beetje vlak onder he spatbord zitten en dan niet tegen de tank aan. Waar heb jij die band gehaald van die 1455?
mickheijboer
Deze komen bij Zuid West van dan in Klaaswaal bande handel

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 5488 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!