Nieuwe Tuchel Veegmachine met kantenveger en opvangbak.. Foto is geplaatst door Abarth op 18-11-2009 om 14:10:03, met 11 reacties.

Tuchel Veegmachine

Abarth
Nieuwe Tuchel Veegmachine met kantenveger en opvangbak.

Reacties

gerjopennings
Da dut moar en dut moar. tis crisis!!!
huub
Die opvangbak draai d'r maar vast af, net als een kerstboom met kluit, goed bedoeld maar er komt geen kl**t van terecht..
Abarth
Ligt eraan wat je er mee wil vegen.. voor zand en zooi is het ideaal, maar voor blad kun je de bak er beter afhalen..
NH-Ford
Nu overdrijf je wel een beetje huub.
zit wel wat waarheid in 😉
moet geen straat hebben met bulte gaten en bergen, dan werkt die bak gewoon weg niet, en bij dikke baggerzooi ook nie, maar is veegmachine ook nie echt voor.
Bij normaal wat zand/blad/bende wil het best, mits je hem beetje goed hebt afgesteld, anders krast dat ding altijd over de straat.
Abarth
Wij zijn igg super tevreden.. tja, dat ze bij Jansen achter 't huus de boel ongelijk hebben, kunnen wij niets aan doen he 😛 😃

Of valt dat nog wel mee huub? 😄
GijsMF
Nog een veegmachine? Dacht dat je al een Holoras aan de shovel had? 😛

Of verkopen jullie nog 1 van de 2? Onze Holoras heeft zijn beste tijd ook wel gehad 😛
Abarth
Deze heb ik op het werk, de andere Holaras is van m'n oom 😉 Bij Holaras kun je ook gewoon nieuwe borstels kopen, die is meestal als eerst versleten..
GijsMF
Die borstel houdt het nog wel ff uit, maar de hele machine zelf valt nogal van ellende uut mekaar 😛
Abarth
Een Holaras die uitelkaar valt? dat hoor je niet vaak! Holaras staat er om bekend dat het nogal robuuste machines zijn.. soms zelfs iets te 😉
GijsMF
Oooh ja zeg ook niet dat Holaras slecht is, we hebben er ook een kuilverdeler van die echt ERG robuust en goed is -> tractorfan.nl/picture/258478/

Maar de veegmachine was ook zon tweedehandsje die ondertussen al roze is geworden 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tuchel Veegmachine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!