Foto van een Steyr 658, bezig met tractorpulling. Foto is geplaatst door richardgerjan op 11-12-2009 om 17:44:59, met 11 reacties.

Steyr 658

richardgerjan
Foto van een Steyr 658, bezig met tractorpulling

Reacties

Schluterfan
Zonde dat dit soort mooie trekkers altijd verkracht moeten worden voor die klote sleepwagen voort te trekken... Maar het is wel mooi om eens naar te kijken.

Prachtige Steyr!
richardgerjan
Er zijn meer dingen die slechter zijn voor een trekker;) dit is gwn standaard dus de trekker heeft weinig te leiden;)
Pascal
Haha, pomp staat alleen niet meer op originele stand 😛

Mooi ding!
Jeroen1988
Trekkertrek is nie slecht voor het spul, tenzij je echt de motor gaat aanpakken, met een dumper door diepe gaten heen bolderen heeft een trekker nog meer te lijden
Deze pomp staat alleen ''maar'' voluit haha, zal wel klein tikje voor dood vallen staan. weinig meer pk`s maar flink wat rook haha. zet hier maar eens turbo op, dan komen de pk`s los.. maarja 100pk en zo`n achterbrug...
richardgerjan
Weinig meer pk's valt ook wel mee;) zit rond de 90 maar komt hier onder toeren maar bracht me wel naar een 3e plaats in een deelnemers veld van 20 trekkers:D maar met een turbo ga je over de 150pk maar dat is niks voor deze trekker aangezien je maar 3.1 liter inhoud hebt. dus nu maar sparen voor een andere steyr om tog maar wat verder te gaan en het niet bij standaard te laten.
Haha soww kiek es aan, zit hier een lijnpomp op dan?
Waar ben je naar op zoek dan?, 6 cil?, of een 870, 980/988?
richardgerjan
Neej deze heeft een roterende pomp, ik ga aankomde zomer hopelijk naar oostenrijk om daar een 1100 te kopen
egesink
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Steyr 658 (Tractorpulling) naar Tractoren Steyr 658 (Trekkertrekken)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 658 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!