Foto van een John Deere 3120, bezig met poseren.al ver gevorderd met opknappen.. Foto is geplaatst door johndeere8100 op 22-12-2009 om 10:26:35, met 7 reacties.

John Deere 3120

johndeere8100
Foto van een John Deere 3120, bezig met poseren.
al ver gevorderd met opknappen.

Reacties

Ziet er al heel goed uit, nu de velgen nog eens spuiten. Heb je die verf ook bij M.Grooten gekocht? bij mij was de lak in het begin heel krasgevoelig, pas na ongeveer 2 maanden werd het beter nadat die een paar keer is gewassen.
Tom VB
Franse trekker ?
Tom VB
Ivm schelp spatborden en steekassen ?
JD_POWER
Mooie trekker alleen jamer dat je de koplampen ook groen hebt gemaakt die horen eigelijk zwart!
@Tom VB als die van die spatborden heeft dan is het sowieso een franse trekker ofwat? Kdacht eentje van USA met steekassen dan.
PS: ik heb net et zelfde model op het oog, waar moet ik naar kijken? Hebben deze ook een HiLo?
Tom VB
@StijnTheDeereDriver
In frankrijk werden wel steekas-types verkocht ja. De 3120 is nooit naar de USA ge-exporteerd. Dus meestal zijn de 31-ers met schelpen en steekassen frans. De 3120 heeft altijd een HighLow. Let op de schakeling, een soft of lekker abrupt zoals het hoort. Verder natuurlijk onderdruk, remmerij etc etc. Het gesloten hydro systeem met lage en hogedruk systeem is altijd kwetsbaar. Goed testen dus. Tegelijk sturen en heffen dat soort dingen. Check ook of het wel een echte 3120 is ipv 3130.

Succes, ben benieuwd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!