Foto van een Schaffer 222 Bezig met de mesthoop opschuiven!. Foto is geplaatst door Hesselink op 23-12-2009 om 14:20:38, met 5 reacties.

Schaffer 222

Hesselink
Foto van een Schaffer 222 Bezig met de mesthoop opschuiven!

Reacties

SikuisSuper
Bij ons zouden ze je afschieten als je mest plaat er zo uitziet. Hier moeten een betonnenplaat onder van zo dik en vloeistof dik, opstaande randen, afvoer van water enz.
Hesselink
Wij hebben ook wel betonnen wanden er om heen hoor maar de mest bak is zo vol dat je die randen niet meer ziet haha! hier zijn ze er toen ook wel geweest van de gemaante dat wij een mest bak moesten maken!
SikuisSuper
Oke is idd niet te zien. als hier minder dan een kruiwagen over de rand heen ligt ben je ook al het zaad, flinke boete is dat.
Hesselink
Ja dan is het bij jullie het wel heel steng!
hier mag er weil wat over de rand heen liggen hier controleren ze toch niet zo super strak!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schaffer 222 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!