Op de vraag van vele of dat er nog nieuwe Fiats worden gebouwd? het antwoord is, JA!! Deze -56 serie word verkocht in turkije en volledig geproduceerd en verdeeld door Newholland.

New Holland 55-56 s

guy
Op de vraag van vele of dat er nog nieuwe Fiats worden gebouwd? het antwoord is, JA!! Deze -56 serie word verkocht in turkije en volledig geproduceerd en verdeeld door Newholland.

Reacties

Maris
Ik, guy en john633 hebben dit object verplaatst van Tractoren New Holland Onbekend (Poseren) naar Tractoren New Holland 55-56 s (Poseren)
tractorbouwer
Een fiat in nieuw holland kleuren vind ik lelijk maar die wielgewichten staan wel stoer.
Groothengeveld
Mooi dat dat spul nog gemaakt word! Even in het achterhoofd houden als er ooit nog een nieuwe trekker moet komen 😃
fiatjuh
Of plaatwerk vernieuwen van de oude 66 serie. Soms zijn van die oude 66 serie trekkers het plaatwerk slecht maar de motor loopt nog dan nog prima na 12000 uur. Kun je zo nieuw plaatwerk uit Turkije halen overspuiten in de Fiat kleur en je trouwe 66-er staat er weer bij als nieuw. Hoeft gelukkig bij die van ons niet. Stond in de Trekker gisteren ook reportage van een Fiat 466 van 27 jaar oud die zo`n opknapbeurt zeker verdient. Had 12000 uur gedraaid en de eerste rijkoppeling zat er nog in. De eigenaar had in die 27 jaar maar 2000 euro aan onderhoudskosten gehad. Alleen hij zag er niet uit,had volgens mij wel altijd buiten gestaan
robert_fendt
Ziet er mooi uit
bomhofpwer
Ik vind hem echt mooi. ik vind hem mooier dan die nieuwe t5000's enzo
TLA-TSA
Nu nog in fiat kleur en dan naar NL 😄
fiatfan
Had het ook gezien in trekker van die 466, dat is goede reclame!
Mooie wielgewichten, die kun je nergens meer vinden. en dan te weten dat ik er ooit een stel bij het oud ijzer heb gedaan van mijn 450....
fiatjuh
Dit is er wel een met omkeerbak zo te zien die schakelhendel links,is idd een 12/12 bak ook handig. Wij hebben een 12/4 bak maar is voor ons prima
farmerstefan
Mooi ding wat kost die nieuw?

eigenlijk hetzelfde als zo'n nieuwe mf 244 die in india worden geproduceerd.
guy
Dit is een 56 serie, is gelijk aan 540,640 series...
Ritchie
In zo'n 480 zit toch niet een originele motor in?
Abarth
Mooi trekkertje! alleen de kleur doet zeer.. 😛
Abarth
@ ritchie: die trekkers zijn idd net zo.. alleen dat luchtfilter er zo boven op lijkt als een aap! 😃
fiatfan
Toch schijen die 480's niet zo goed te zijn als bijv. de oude 480....
guy
Kan ik goed geloven, zou dan liever ene kopen zoals deze.. Deze is door NH verdeeld, die andere niet... Versta je nu waarom die Fiat 640 serie en de -66 -88 serie geliefd zijn voor export?
NewHollandErik
Lijkt me dat NH deze trekkers beter kan verkopen in het oranje. En dan ook in Nederland verkopen, als ze niet te duur zijn vliegen ze weg..
TLA-TSA
Precies NHerik
guy
Idd erik, de boeren zoeken naar zo'n goedkopere maar toch betrouwbare trekker
fiatjuh
Dan moeten ze deze nemen, oude vertrouwde techniek in een nieuw jasje. Mooie trekker voor schudden,harken,voerschuiven. Lijkt mij veel beter dan bv zo`n Chinese Eurotrac en meer van die prulmerken die daar vandaan komen.
De techniek uit zo`n New Holland heeft zich bij Fiat allang bewezen,dus geen reden om daar aan te twijffelen. Waarom worden er zoveel Fiats geexporteerd?,precies betrouwbare werkpaarden. Al ist dan wel wer jammer dat je ze hier dan niet meer ziet
NewHollandErik
@Ritchie: Die link die je geeft, zijn dat gewoon compleet gereviseerde Fiats? Zien er in ieder geval wel superstrak uit!
guy
@fiatjuh, de reden waarom ze vele fiats exporteren is omdat de onderdelen er nog voor zijn, Fiat 66 serie bvb
Ritchie
@Erik: Nee, aangezien het bouwjaar 2009 is volgens mijn.
johndeere9620fan
Die heb ik bij een dealer in Turkije ook nog gezien toen ik er op vakantie was 😛
Ronald88
Haha ! vet ding.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 55-56 s ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!