Foto van een Valtra 8950, bezig met maïs hakselen.Dit vind ik nog steeds één van de mooiste combinaties die ik ooit op de foto heb gezet.  Geen gallery-play hier maar keiharde maiszwoegers.   Er mo

Valtra 8950

Martin Holland
Foto van een Valtra 8950, bezig met maïs hakselen.
Dit vind ik nog steeds één van de mooiste combinaties die ik ooit op de foto heb gezet. Geen gallery-play hier maar keiharde maiszwoegers. Er moet wel heel wat gebeuren wil dit span er niet meer door komen.
Loonwerken Demey uit Koekelare again..

Reacties

fendtkaja
Machtig mooie foto 😉
dikke valtra
janPaParazie
1 foto van deze combi is ook wel genoeg, t zijn bijna 3 dezelfde foto's 😕
Dirkvbommel
Bruut
ekenhorsie
Dikke trekker
valtradriver
Je hebt het mooi omschreven!
@Jan b*k dicht,wees blij dat deze man bijzonder(e) mooie foto's hier plaatst,en van dit soort actiefoto's niet snel teveel,dus knal er nog maar een stelletje dikke Valtra's op Martin,van al die 936 en dikke jhonnies weten we het ook wel zo langzamerhand!
Valtra-Fordpower
Mooi verwoord! 😄
GijsMF
Wat plaats jij toch gruwelijke mooie foto's! Je bent echt een goede aanvulling voor de site. Je hebt sommige foto's wel lichtelijk bewerkt of niet? Blijf je foto's uploaden zou ik zeggen 😃
NewHollandErik
Hahahaha, mee eens! (Gelukkig noem je geen NH 😃 )

Maar vindt het wel mooi om te zien welk merk aangedreven karren nodig heeft en welk merk niet. 😃

tractorfan.nl/picture/323556/

VS

tractorfan.nl/picture/324346/
valtradriver
P.s. die joskin kan ook aangedreven zijn hoor!

tractorfan.nl/movie/1467/

tractorfan.nl/movie/1467/

En zelfs die met tractie het nog niet redden 😉
tractorfan.nl/movie/4117/
valtra6850
Mooie combi
fendtford
SUPER
Bert_D
@ NewHollandErik : wat denk je dat die 2 voorste assen van die joskin zijn, ook aangedreven ja... Deze valtra redt het tenminste alleen met zo'n vracht mais. In Nederland moeten er 3 trekkers voor om die silagewagens (Veenhuis, Schuitemaker,...) los te krijgen.
Valtra Powerrr
Echte valtra powerrr

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 8950 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!