Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door JW hoff BV op 07-03-2010 om 20:31:12, met 8 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron TTV

JW hoff BV
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV, bezig met poseren.

Reacties

Job
Ik vind het maar dikke onzin die wagenafdekschermen je bent er een boel geld voor kwijt en wat heb je er aan je loopt een bekeuring mis nou laat het nou zijn als je 1 of 2 Bekeurings krijgt is 500 euro en daaar kun je nog geen afdekscherm voor kopen
Boerenjongen16
Vind ik nou ook Job 😄 ! Wel plotseling verplichten. Ze zouden er eigenlijk een percentage/ vergoeding voor terug moeten geven dan.
stefan-renault
Mooie trekker man maar kleine veenhuis
sebas deutz150
Waarschijlijk een ttv 620
velsje
@ job, dat vind ik ook, maar aan de andere kant, vrachtwagens moeten hun lading ook afdekken en trekkers lopen ook allemaal geen 25 meer, maar helemaal "kruimel" vrij krijg je de wagens toch nooit door de bodem ketting.

maar deze wagen ziet er prachtig uit, en ook mooie combi 😃
pieto84
Wel een hele strakke veenhuis!
mp-jd6620
Strakke veenhuis 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!