Foto van een Landini Mistral 50, collega zand aan het open doen in de zandbunkers en ik zand bijvoeren met de Landini, alles klaar maken voor het nieuwe golfseizoen

Landini Mistral 50

guy
Foto van een Landini Mistral 50, collega zand aan het open doen in de zandbunkers en ik zand bijvoeren met de Landini, alles klaar maken voor het nieuwe golfseizoen

Reacties

jelmer-mf
Haha
yourisnaak
Nou zeg dat wel
Abarth
Die banden van de Landini op de Fiat gooien en gaan!
Fendforever
Druk bezig met kilveren 😃
Groothengeveld
Wat is dat voor'n driewieler dan Guy? Een soort omgebouwde grasmaaier is die echt alleen om de bunkers bij te werken?
guy
@ Bart, banden met wielen passen enkel op een Fiat 35-66, want het achterbrug is afkomstig van een Fiat 35-66 (voor zover ik weet toch)

@Daan, aan deze machine is niks verbouwde, word specifiek gebouwd voor bunkers bij te werken, harken. Merk is Smithco.
Groothengeveld
Ah, weer wat geleerd 😄 Maar waar ze al niet iets nieuws voor uitvinden.
guy
Zoiets bestaat al lang hoor, hiervoor hadden we een john deere. als je niet zo in die branche bekend bent, is dit idd allemaal nieuw he, voor ik begon te werken op de golfbaan kende ik daar ook niet zoveel van. er komt meer bij kijken dan velen denken he 😛
Abarth
Jah, dat had ik al snel gezien aan de kleine as van de Landini.. maar het zou niet verkeerd staan onder de 540!

mare.. die fiat die wij gekocht hebben/gaan kopen, zou dat ook een 540 kunnen zijn?

tractorfan.nl/picture/317651/
guy
Is het een 3 of 4 cilinder? 4 cilinder is een 550 he, 3 cilinder is een 540, kijk even op zn chassis, dan weet je het direct.

Fiat 35-66 had ook die kleine 6 gaats steekas
Abarth
3 cilinder net als de 450. Onder het stuur, wel op het plaatwerk zit een type plaatje, daar staat 480 op! 😄

de 450 is trouwens verkocht.. 😉
guy
Ook nog een direct kenmerk waar je het verschil kan op zien, 540 heeft kleinere portaalassen dan op een 550. 550 heeft dezelfde portaalassen als een 600 en 640. De 540 heeft dezelfde of de 500 480 450 en 400 (iets kleiner van grootte)
guy
1 versnellingspook?? of al 2?
Abarth
1 versnellingspook 😉
guy
Dan is het een van de eerste, zal dan al eens overspoten zijn naar een bruine blok kleur, de eerste waren blauw, ik weet nog zo'n 480 staan met nog geen 3000u op de teller. ook op r32 achteraan. wel heel slechte lak op de velgen, was toen een kwaaltje van Fiat geworden.
warmerbros
Mooi trekkertje die mistral zou ik ook wel willen hebben lekker handig ding,guy
Abarth
Nee! Sorry, hij heeft twee versnellingspoken! Drie groepen waarvan een kruip. De vooras is het zelfde als de 640. Hij heeft geen handpook voor de aftakas, dus dat is het zelfde als de 450.
Abarth
Toch een 480? 😄
fiatfan
Zal wel een 480 zijn
guy
En beresterk zo'n Mistral! 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini Mistral 50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!