Foto van een JCB Rupskraan, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door VARIOTMS op 13-03-2010 om 20:33:50, met 11 reacties.

JCB Rupskraan

VARIOTMS
Foto van een JCB Rupskraan, bezig met poseren.

Reacties

Tom VB
Denk dat t makkelijker werkt met een sloopsorteergrijper ipv poliep
GROENEDEERE
Poliep pakt veel meer dan een sorteer
VARIOTMS
Poliepgrijper heeft veel meer indringkracht
Tom VB
Beide nonsens;
@groendeere: ligt er maar net aan hoeveel liter inhoud de poliep/sorteergrijper is. Bij Vematec hebben ze sorteergrijpers met volumeschalen speciaal voor dit soort doeleinden.
@variotms: een poliep heeft een pendelophanging en een sorteergrijper zit gefixeerd dus dan kun je grijper net zo positioneren hoe of waar je wil, en eventueel met kracht van de kraan de hoop induwen. dus zowieso betere controle en indringing. Verder heeft een sorteergrijper maar twee schalen en een poliep 4 of 5, dus meer weerstand. Helemaal het type op de foto met dichte schalen.
VARIOTMS
Dat zal best tom, maar de keuze van poliepgrijper was om de schredder te voeden en dan heb je meer capiciteit met een poliepgrijper als soorteerknijper..
daan
Wat voor merk schredder is het bob ?
Tom VB
Zoals eerder gezegd Variotms: nonsens; t is maar net wat voor sorteergrijper of poliep je eraan hangt. Vematec heeft sorteergrijpers speciaal voor dit soort overslag werk. Met xtra grote/brede schalen, dus meer inhoud en sneller laden ! Desalniettemin zul je jezelf best redden met deze poliep met dichte schalen!
VARIOTMS
Als dat zo is ben ik benieuwt welke soorteerknijper jij in gedachte heb tom vb?
Tom VB
Dat zeg ik; Vematec ! NL fabrikaat uitvoerbaar met extra grote volumeschalen voor overslag ipv sloop. Zie ook www.verhoevenbv.com
GROENEDEERE
Dat je met een sorteerknijper behendiger bent ja dat is waar. maar met een poliep neem je in een hap veel meer materiaal. denk nou niet dat je het zo goed weet. heb zelf enige tijd in de groen verwerking gezeten waar we ook werkten met een poliep.
ook heeft een poliep een veel betere houvast dan een sorteer.
wat denk je waarom de meeste schroot handelaren met een poliep werken?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB Rupskraan ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!