Foto van een Terra Gator Challenger. Foto is geplaatst door bernard JD op 14-03-2010 om 13:08:15, met 49 reacties.

Challenger Terra Gator 8333

bernard JD
Foto van een Terra Gator Challenger

Reacties

vervaet
Heeft er al iemand ervaring met deze nieuwe twentrac bemester?
vt3936
Krek een vredo lijkt t
Ja ik meende ook gewoon een vredo bemester te zien dacht ik.
vt3936
Is een nagemaakte joris...scheel nogal wat euro's...is gewoon te kooop
vervaet
Deze elementen zijn gelast en niet gegooten,schijven dubbel gelagerd, langer doorlopende zokjes, zelfbouw verdeler en andere slang ophanging dat zijn volgens mij de grootste verschillen.
RuudBus
Ik zie hem nu ook voor het eerts, wel van alle verhalen gehoord maar is slecht te onderscheiden van de vredo als je der sal naar kijkt
vt3936
Waarom hebben jullie deze eigenlijk niet gekocht daniel?
Daniel heb jij geen camera op de machine zitten ?
vt3936
Leuk ding
vervaet
Is een nul serie van tien stuks, heb afgelopen winter een element gezien zag er een beetje meeps uit laat hem zich eerst maar bewijzen bij een ander. Ik hoorde dat ze er nu al gedonder over hadden met meneer de vree dus dat zal wel een lang slepende kwestie worden!
RuudBus
Een collega was daar bezig en heb hem afgelost om half 3. we werken in ploegen. hij heeft dat stuk aan de grote weg gedaan, heb daar de wendakkers afgemaakt.

anders kijkt iedereen mij daar op aan. ff dat je het weet 😃
vervaet
Ja zach oew wal gister avond in Baltrum city toch!
vt3936
Jaa hansie uit dodewaard is vaste klant bij bram moscovitich...
vt3936
At meeps is dan kieke wie eerts de katte oet boom
Ja lup wal iets harder dan de oude ofniet ?
vervaet
Zal er dan wel korting krijgen haha! Ik denk dat ik bij ons voor een betere verdeling aan het slangen wisselen moet heb een tip gekregen van een andere gebruiker had dat voorig jaar al gedaan dan denk ik waarom doen ze dat dan niet meteen in dodewaard!
vervaet
Gang is alles en zeker op zaterdag avond!
RuudBus
Nee kan niet draaien achter de stal. rijd er voor uit in, dan naast zijn mais silo draai ik het voorwiel rond tussen zijn machine berging en stal in. dan 2 meter terug en heeft die daar en klein rond gat bij de brokkensilo's waar ik hem zo in mik!!

daar kun je bij die toch niks van op aan, dan is het zo en later weer zus dus mss doet vervaet het volgend jaar wel daar 😃
vt3936
Zou kunne heb dat ook al eens gedaan met een vogelsang verdeler...echt keurig vlgs hun instruktie...maar helaas..maar als het van een gebruiker is is er hoop...prutje jij dit jaar maar ff..kan ik vlgd jr goed beginne..haha
RuudBus
Hoe dan vervaet?? ik zit er bij ons thuis ook over te denken om wat aan veranderen, want de larense bladhark legt aan de buitenkant te weinig mest met vergeleken de korte slangen midden achter de tank!!
vervaet
Bij ons zit een verdeler op met dubbele rij gaten ik weet niet of jij dat thuis ook hebt ruud? Want ik moet dus de langste slangen aan de buitenste ring doen! We zullen zien.
vt3936
Gewoon meer overlappen ruud...net als kunstmeststrooien
vervaet
Wou je volgend jaar ook graag een vredo bemester achter je vervaet vt?
vt3936
Buitenste rijen geven door de centifugaal kracht meer mest...daarom zit daar toch een plaat id rotor??
vervaet
Das ook een oplossing HAHAHA dat is de boeren oplossing Vt.
RuudBus
Ja zitten ook twee rijen aan.

en he, dat overlappen wil niet echt met zo'n hark, word het erg zwart door. als ik dat op het werk doe met een wenne dan beur ik hem ligtjes op en een keer het pedaaltje aan tikken van het inklappen, dan word het ook niet zo zwart, ideaal!
vt3936
Als dany de xl huiskamp proof kan leveren...dan wil ik dr wel mee rijden....
en dan mag er ook wel een vredo achter met 2 veenhuisverdelers...
maar of de xl ''huiskamp proof'' wordt?????
vervaet
Nou dan moet dit de oplossing zijn ruud. Maar ik krijg er volgende week de geleerden!!! van vredo bij en dan laat zij lekker met die slangen aan het plukken gaan!
vervaet
Ik wil er wel graag 2 van die mooie slootsmid verdelers op net als de 12 meter bemesters.
vervaet
Wat moet er veranderen om hem huiskamp proof te maken?
vt3936
Ga ff met kids en mams oet...
de groete
vervaet
Ja wel luusteren naar de vrouw he hou je die ook tevreden!
ome joop
Hij wordt pas Huiskampproof als hij een gestuurde achteras heeft anders is hij voor VT toch niet wendbaargenoeg
vt3936
Dat is de beste oplossing
vervaet
Maar als je dat gaat doen krijg je er naar mijn mening te veel brani op.
vt3936
1 zit er al op dus de 2e is een makkie....anders moet ik altijd rekening houden waar ik wel en niet naar toe kan..dat wil ik niet
vervaet
Maar heb je nu dan van die pruts hoekjes dan, dat je er amper in kan komen. Ik heb met die extra lengte nog geen problemen gehad. Ik kan me wel voorstellen dat wanneer je 4 wiel besturing gewend bent je dat in het begin mist of heb jij klanten waar je met de vt wel in komt en je colega`s met de vervaet niet?
vt3936
Als je het gewend bent is het ideaal....
maar het alternatief staat in je pb...
hebben geen probleem waar je wel of niet inkomt..wel dat de vredo komt ivm zuigarm voorop..
vervaet
O ik zag vt had nog niet gezien is een idee moet je maar eens ff met dany om tafel. Is trouwens niet onmogelijk
ome joop
Biefstuk eten zeker ha ha
vervaet
Met champions en uien natuurlijk.
ome joop
Zielig
RuudBus
Bij ons de jongens uit meddo die op de vredo hebben gezeten en nu op de vervaet omdat ze geen andere keuze hebben hoor je ook niet meer klagen, eerts steen en been.
en ze rijden er overal zo aan in, draaien in 1x keer op de koppaker en de pomp levert in het begin met het los zetten van de 3weg en de afsluiters mooier mest zodat overal evenveel ligt en niet van die "waaiers" krijgt zoals wij ze noemen
ome joop
De waaiers heb ik ook niet da is gewoon punt van een aantal dingen goed afstellen
vt3936
Mooie mest???da noemen ze een zwembad!!! ligt echt ad afstelling..en in 1 keer rond is gelijk het 1e en enigste voordeel.....kleutertjes rijden op 3 wielertjes vlgs mij hahaha....laat mij de vredo maar houwe,en vele klanten van mij denken er net zo over!!!
ome joop
In 1 keer rond kan met de VT ook wel VT ik ken er genoeg die dat doen, alleen maak je dan veel meer meters op de kopakker dan je nu doet omdat je nu ma een kwartslag draait
Mengeledriver
Amen
Johndeeretje
Ik, CVT-power en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Zelfrijders Terra Gator Challenger naar Zelfrijders Challenger Terra Gator 8333 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Challenger Terra Gator 8333 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!