Foto van een Landini 7550 en mijn trekker. Foto is geplaatst door LandiniBoer op 26-04-2010 om 15:14:43, met 8 reacties.

Landini 7550

LandiniBoer
Foto van een Landini 7550 en mijn trekker

Reacties

Ford8340POWER
Mooi is het trouwens een 6 cilinder?
en ga je hem opknappen?
LandiniBoer
Ja is een 6 cilinder
neej niet echt opknappen moter is al gereviseerd. En zit nog goed in de lak alleen wil ik misschien de gril zwart spuiten.
hall
Hey is dat een landini 95 spacial ?
LandiniBoer
Het is een Landini R9500 special
berentju
Hadden wij vroeger ook , cabine erop en voorwiel aandrijving , voila : R9500DT special!
super trekker voor die tijd.
a3vandiejen
Eigenlijk zou je ook een bies aan de zijkand moeten hebben wil je hem orgineel hebben, Maar ik moet zeggen dat m,n R6000 ook niet helemaal orgineel word omdat ik hem zo mooier vind en niemand de zelfde heeft
LandiniBoer
Wat bedoel je met Bies?

Deze is zo ook niet orgineel, want de kleur van de moter en achterbrug enzo is van de latere series. Bi deze moet dat nog licht grijs zijn. Bij deze wil ik het grilletje boven de lampen nog zwart maken en misschien nog van die vierkanten lampen aan de zijkanten van de moterkap maken net als jij jou R6000.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 7550 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!