Foto van een Joskin Kipper, bezig met dumperen.. Foto is geplaatst door hendrikopstaele op 02-05-2010 om 19:17:26, met 11 reacties.

Joskin Kipper

hendrikopstaele
Foto van een Joskin Kipper, bezig met dumperen.

Reacties

bart-mf
Mooie kipper
mooi gemaakt met die transportband
hendrikopstaele
Gemaakt door constructie Hein Antheunis uit Vleteren, België. Niemand kan dingen uitvinden en aan elkaar naaien (zoals ie zelf zegt) als deze man.
bart-mf
Nou
andy7383
Hein Antheunes? Daar gaan wij ook naartoe 😃 Ik ben van Vleteren, waar ligt dat wel ergens leffinge?

Die man heeft inderdaad voor elk probleem een oplossing, niet te doen. Als ik het goed zie is dat met een elektromotor? Is dat dan met een transfo ertussen ofzo?
hendrikopstaele
Hein is machtig 😄 Leffinge ligt aan de kust, bij Middelkerke. Er zit zowel een elektromotor als een hydromotor. Khoef enkel de ketting te verleggen van de ene motor naar de andere..
andy7383
O, das dan toch nog een eindje rijden.. Zitten er bij jullie geen zulke goeie smid's dan? 😃

Ahzo, ja idd, kzag het op andere foto's. Prachtig systeem moet ik zeggen, veel beter dan zo'n riempje die achter rijd op wielen!

En waarom elektrische motor dan, heb je niet echt nodig toch?
hendrikopstaele
Jap bijna 50 kilometer. Uurtje rijden als ik redelijk doorijd 😛. We kennen hem van een collega pootgoedteler bij jullie in de buurt. Hij heeft voor ons al verschillende transportbandjes gemaakt, dus we hadden wel vertrouwen in hem. Hij heeft ook voor alles een oplossing hé. De elektromotor staat erop omdat we hem ook willen gebruiken als gewoon transportbandje op het erf, Hein gaat er nog een soort chasis met wieltjes voor maken waar hij dan kan opstaan... En tot slot Hein is gewoon de beste eja 😃 Heeft ie ook voor jullie al dingen gemaakt misschien..
Fendttrisixfan
Van mijn oom hangt transportband er ook zo achter heeft er zelf aangebakken 😃
andy7383
@hendrik: Ahzo.. 😄 Wel wij hebben een diepwoeler gekocht bij hem.
tractorfan.nl/picture/174248/
We zijn er al vaak gewist als we een serieuze breuk hadden aan materiaal.

@fendttrisixfan: Ja, dit zou je idd nog zelf kunnen als je wat handig bent. Maar Hein kan echt alles, die maakt zelfs al volledige mesttanks nu ! 😄
hendrikopstaele
Jij vraagt Hein maakt 😄 Hein maakt alles: kippers, mesttanks, diepwoelers, vaste tandcultivators, alleslei transportbandjes, kluitenscheiders (naar eigen concept), heeft zelf een hele aardappelsorteermachine inelkaar geknusseld!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!