Foto van een Zetor 116 41, bezig met gras schudden.. Foto is geplaatst door steyrdriver op 05-05-2010 om 20:42:31, met 5 reacties.

Zetor 116 41

steyrdriver
Foto van een Zetor 116 41, bezig met gras schudden.

Reacties

remcotrekker
Hoe bevalt zonn zetor? wij willen er ook een kopen mischein
steyrdriver
Wat voor 1 dan?
deze trekker zijn wel sterk, MAAR conform laat zijn wensen nog over. ramen zijn dun. in en uit stappen moet je uit kijken dat je niet de hele tijd tegen de spiegel aan zit. de heffing zit wat laag. maar voor de rest is het wel een degelijke trekker. als je even 6weken wacht kun je misschien deze wel kopen 😄 bij slootsmid geesteren maar ik denk dat hij al heel gouw het buitenland in gaat.
remcotrekker
We weten nog niet of het wel door gaat. De trekker gebruiken we dan alleen in de zomen voor schudden en harken enzo. En af en toe trekkertrek rijden denk ik. Hooien. Hoeveel willen jullie er voor hebben dan?
steyrdriver
Dit is de trekker van mijn stage boer, maar dat maakt niet uit. hoeveel hij er voor hebben wil weet ik niet, maar deze trekker moet je dan kopen bij slootsmid geesteren omdat deze is ingeruild voor een nieuwe zetor forrtera. als je hem wil kopen moet je even bellen naar slootsmid dat is het handigste denk ik. je moet wel snel zijn want ze zijn zo weg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 116 41 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!