Foto van een John Deere 6900, bezig met poseren. Ploeg weer schoon en in de zomerstalling.. Foto is geplaatst door joozt op 06-05-2010 om 19:19:21, met 8 reacties.

John Deere 6900

joozt
Foto van een John Deere 6900, bezig met poseren. Ploeg weer schoon en in de zomerstalling.

Reacties

Fendeere
Vetten jullie de scharen niet eerst in, anders roest dat toch als een, achtelijke!!
joozt
Ik heb ze na het afspuiten ook netjes ingevet met afgewerkte olie hoor! 😉
Fendeere
Oke, groot gelijk heb je want anders kun je hem volgend jaar wel weg gooien, en halen jullie die olie er nog weer of of is het volgend jaar gewoon in de grond met het spul en gas der op!! 😃
joozt
Haha ga maar uit van dat laatste! 😛 Is d'r met een paar meter ook weer af natuurlijk! 😛 Maar eerst moeten we aan het lassen of vervangen met de risters. Die worden erg dun.
Fendeere
Oke, maar maar dat laatste is wel milieu vervuiling hoor 😉 (wij doen dat ook op die manier. wij hebben voorig jaar een nieuwe ploeg gekocht.
joozt
Tjah, zo kun je aan de gang blijven. Olie komt ook uit de grond dus kun je het er best terug in stoppen! 😛 Wat voor ploeg hebben jullie gekocht dan?
Fendeere
Kuhn tractorfan.nl/picture/263951/

natuulijk met vorenpakker 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!