CNH gedeelte van de Fiat group. Foto is geplaatst door guy op 13-05-2010 om 18:22:36, met 22 reacties.

New Holland Overig

guy
CNH gedeelte van de Fiat group

Reacties

steyr9079
Doe mij maar de 3de van links en boven aan de 2de van rechts
Mij ook 😛
Tom VB
Samengeraapt ...

(maak zelf maar af)
guy
Je moet iets samenrapen voor je een group kan vormen he
Tom VB
Waarom moet je een groep vormen ? Flauwekul alleen om tegen JD op te kunnen ... 😃
ford8630power
Is eigenlijk wel zo, JD tegen de rest 😉
Steyr thomas
Allemaal Fiat troep die nieuwe Case en Steyr's. Heb liever de oudere series waar nh nog niet bij zit, heb je tenminste nog kwaliteit!
guy
@steyr thomas, als jij zo overtuigd bent een steyr, mij goed hoor, maar Fiat heef tnooit troep gehad, Fiatagri was destijds best verkocht in europa, en kijk waar ze nu staan, op agrarisch gebied, en op automobiel gebied, moet zijn dat het dan toch geen troep is zeker? 😉

Wou speciaal deze foto eens plaatsen omdat veel mensen dat niet weten, of nog niet willen inzien dat het al zover gekomen is.
JohnDElema
Ik wil niet lullig doen,
maar die steyr is wel de lelijkste machine van dat rijtje. 😃
Tom VB
Nou een Fiat auto geen troep ?? hahaha... moet niet gekker worden. Wie wil er nou in een "Croma" rijden ?? Of een "multipla"?? Wat een rotzooi zeg, niet te geloven...
nht8040
@tomVB: ferrari,maserati en alfa romeo maken ook deel uit van de automobiel tak van de fiatgroep. 😉

maar ja dat vind je vast ook troep.
JohnDElema
Fiat punto, fiat pinda, doen het altijd goed.
guy
@Tom VB, wat nog bij die troep behoort, is nu chrysler, Jeep, ook allemaal troep he jaja... Welke auto rij je zelf???
Tom VB
Klopt ik vind het allemaal troep, ik zelf rijd duitse kwaliteit uit Beieren. Bovendien door allerlei voorheen goede merken op te kopen en aan je fijne "group" toe te voegen wil nog niet zeggen dat de kwaliteit van de rest beter wordt. Blijft een samengeraapt zooitje.
guy
Das dan jouw mening, maar als je al die merken overneemt, of koopt, moet er daarvoor toch budget zijn, en van waar komt het budget? door te verkopen... Over die duitse wagen gesproken de helft van opel auto's rijden al met Fiat motoren..
Tom VB
Das mijn mening ja klopt. En tsja, dat budget komt meestal van de bank... en we hebben gezien hoe dat afloopt... crisis ?

Ik denk dat de fiat group drijft op de oude glorie van Fiat-Agri en Ford en het imago van Case Ih. Welke los van elkaar goede merken waren. Ik vind het zonde dat alles bij elkaar geveegd wordt. Maar het zal wel beter wezen...
guy
Het is nu eenmaal zo, we zijn in een tijd gekomen dat ze allemaal moeten samen werken. Nog goed dat het nu zo is, want wie weet kon bij de overname van case een volledig nieuwe trekker ontwikkeld worden, met nieuwe naam en onherkenbare look...
Tom VB
JD heeft geen samenwerking nodig in die zin. Doen het nog steeds allemaal zelf met eigen kapitaal en mensen. Dus het kan wel!
Tot nu toe hebben de merken NewHolland en CaseIH elkaar nog niet veel versterkt denk ik zo.

Weet je meer over een nieuwe trekker ??
guy
Das waar dat JD nog steeds alleen werkt, maar zij zullen dat ook wel voelen hoor, ze zullen straffe papieren nodig hebben in de komende jaren.

Ik weet niks van een nieuwe trekker nee, maar er kon evengoed een volledig nieuwe komen na de overname van Case.
Tom VB
Aha zo. Speculatie dus.

JD heeft al sinds 1837 straffe papieren... een van de oudste gedeponeerde merken ter wereld.
NewHollandErik
Gedeponeerde? 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Overig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!