Foto van een Deutz-Fahr DX 3.50, bezig met bemesten.. Foto is geplaatst door andrdeutzpower op 29-05-2010 om 19:47:03, met 6 reacties.

Deutz-Fahr DX 3.50

andrdeutzpower
Foto van een Deutz-Fahr DX 3.50, bezig met bemesten.

Reacties

Deur324
Mooie combi maar hoeveel kuub is die tank en die simko bemester is zeker op een oud frame gemonteerd ofzo normaal zitten er namelijk geen wielen bij, dat frame zal wel van een oude kaweco bemester zijn geweest zeker. en hoeveel pk is die trekker ?
andrdeutzpower
Zeker mooi combi je moet goed het gas erop houden, 5 kuubs tank en een 63 pk trekker hij is inderdaad op een oud kaweco frame gebouwd
Deur324
Hoeveel meter is die bemester nou eigenlijk van jullie want wij hebben ook die simko bledden en spuitkoppen en slangen gemonteerd aan een ooud frame van een kaweco sleufkeuter, die van ons in 6 meter moet je maar kijken op me profile.
andrdeutzpower
Die van ons is ook 6 meter hij doet het heel best totdat ik foto s ging maken toen brak de topstang
Deur324
Je moet effe op mijn profiel kijken dan kan je mijn trekker en giertank zien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 3.50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!