6460 met Roelama tank, met vredo injecteur. Tank is 8500 liter. Komt net uit de werkplaats. We hebben die tank gekocht met een roelama bemester, en nu hebben we er deze achter gebouwd. De slangen enz.

Massey Ferguson 6460

6460 met Roelama tank, met vredo injecteur. Tank is 8500 liter. Komt net uit de werkplaats. We hebben die tank gekocht met een roelama bemester, en nu hebben we er deze achter gebouwd. De slangen enz. zitten er op de foto nog niet aan.

Reacties

Denhollander
Nou mooi gemaakt hoor bij ons gaat de stront via de onder kant door een slang naar de verdeelmolen en dat stuk ijzer wat daar helemaal onder de bemester zit wat is dat dan????
Daar kan de injecteur op staan als je hem neer wilt zetten.
Denhollander
Ow maar heb je daar op het grasland dan geen last van of kan je hem eraf halen??
Die kun je er zo afpakken. een paar bouten eruit trekken en hij is dr af
Lijkt me niet fijn om met die ijzers door het grasland te rossen.
HOOIJMAN
Ja dat wilde ik net zeggen wij hebben ook zon bemester in de schuur doe ik altijd die steunen dr onder dan hebben de schijven niks te lijden als die een tijdje staad
VARIOTMS
Snijmolen vind ik 3x niks...duurt te lang met laden en kost meer vermogen. geef mij maar een tobroco bak
HOOIJMAN
Ligt de aan welke bij ons loopt die goed dezelfde als op de vredos tracs
Er zit een vogelsang op, het is nu nog gewoon met een koker. Maar die gaan we denk ik volgend winter verbouwen. dan doen we er schijfjes in
massey-ferguson
Mooie combi zeg 😃 superss
Claas-JD
Jah duftige combinatie
Denhollander
Nou bevalt hij goed???
me
Ja mooi jo .. goeie bemester mooie tank .. en prima trekker der voor .. echt mooie combinatie !
kanarie
Mooie combi zo! 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6460 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!