Foto van een Ljungby Maskin Meerdere, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Ljungbyfan op 19-06-2010 om 11:39:02, met 4 reacties.

Ljungby Maskin Meerdere

Ljungbyfan
Foto van een Ljungby Maskin Meerdere, bezig met poseren.

Reacties

Dr Fendt
Mooie shovels 😉
eddie
Zit jij elke dag op de shovel ljungbyfan ? en hoeveel uur maak je in zoon week omdat je ook s nachs werkt toch ? en vind je et ook mooie werk ? elke dag weer op een shovel ?
Ljungbyfan
Normaal doe ik de planning voor de zagerij en ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud/aanschaf shovels en heftrucks, ik zit bijna dagelijks op een machine tussen de 10 minuten en 16 uur:), vroeger deed ik alleen shovel werk ca. 60 uur/week. Heb ca. 12.000 uur op een L17 en 9.000 uur met een L18 gewerkt.Natuurlijk ook met andere shovels.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Ljungby Maskin ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!