Foto van een Pottinger Eurotop, bezig met gras harken.. Foto is geplaatst door wibe op 19-06-2010 om 18:03:37, met 9 reacties.

Pottinger Eurotop

wibe
Foto van een Pottinger Eurotop, bezig met gras harken.

Reacties

fendt-vario
Nieuw ? bevalt hij een beedje
wibe
Nee, deze hebben we al wel heel wat jaren! hij bevalt wel redelijk, stuurt goed mee in de bochten enzo, allen het heffen gaat niet zo snel en hard rijden zit er niet in, das wel jammer
fendt-vario
Oke, wij rijden ook nooit hard met zwillen meestal 2M ofzo 😛 gaat mooi zat 't is ookwel mooi werk dus 😃
wibe
Allen een vario heeft geen 2M 😛
TLA-TSA
Geen zwaddoek ? Wel donders net geentje
Wilting NH
Als goed is krijgen wij nog zon pottinger op demo,
eens kijken of t wat is
wibe
Zwaddoek is alleen maar klote, omdat je tegen een andere kidde aan harkt, 'vliegt' het gras toch niet weg, en het zwaddoek blijft dan alleen maar steken tegen de kidde waar je tegenaan harkt! waarom een poetinger dan wilting? of krijg je ook nog andere merken op proef?
Wilting NH
Mechaniesatie bedrijf hier is deeler van pottinger en wij hebben een nimyer en die pottinger is daar vanzomer als demo, en wouden ze graag hebben dat wij die ook een keer gebruikten (en um kopen 😛 ) maar zo krijgen we ook nog een schuitemaker rapiede op demo

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Pottinger Eurotop ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!