Foto van een John Deere 6950, bezig met maïs hakselen.Foto is heel slecht, maar wel grappig om te zien dat Aernouts met die brede banden en onbeschermde maisbek gewoon door de straten van Loenhout de

John Deere 6950

Martin Holland
Foto van een John Deere 6950, bezig met maïs hakselen.
Foto is heel slecht, maar wel grappig om te zien dat Aernouts met die brede banden en onbeschermde maisbek gewoon door de straten van Loenhout dendert.
Geen probleem in de Belgische Kempen.

Reacties

BramP
Gaat hier altijd zo 😄
Mengeledriver
Hier ook 😃
Vaak bu'j te bange!
Martin Holland
Toch zijn er in Nederland zat streken waar je dat niet hoeft te flikken, dan ga je onherroepelijk op de bon.
Jotke
Quote Reactie van @Martin Holland:
Toch zijn er in Nederland zat streken waar je dat niet hoeft te flikken, dan ga je onherroepelijk op de bon.

Schijnt dat er hier tegenwoordig ook wel iets strenger naar gekeken wordt maar tot een paar jaar geleden reedt nog van de toen nog 4( nu 5) loonwerkers binnen onze gemeente minstens 3 en denk zelfs allemaal zonder bescherming en geen haan die er om kraaide. Net als afdekzeilen/kleppen.

Aan de voorkant in ieder geval wel. Je hebt bekken waar aan de zijkant automatisch een bescherming openklapt bij inklappen bek.

Wel zeggen de agenten, je hoeft hem niet constant af te schermen als je bijv. binnendoor van 1 perceel naar een ander gaat over een zandpad en klein stukje weg. Wel als je 3 dorpen verder gaat.

Enerzijds snap ik het wel, dat afschermen van die bekken. Anderzijds... Als iedereen gewoon oplet en niet lomp doet, zowel bestuurder als overig verkeer kan er weinig fout gaan. Vindt het wel goed dat er tegenwoordig van die karretjes zijn die je zo zonder uitstappen aan kunt pikken en er zo gelijk een goede degelijke bescherming omheen zit. Die dunne latjes met wat zijl doen ook weinig af denk ik dan. Dan kun je beter zo'n karretje hebben.
Mengeledriver
Ja, het wordt allemaal steeds strenger....

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6950 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!